(P) Corporate fitness – Mai multă mișcare, mai puțin stres

(P) Corporate fitness - Mai multă mișcare, mai puțin stres
Publicat: 13/09/2023, 10:34

Toată lumea ar trebui să fie în căutarea sănătății și a unui stil de viață cât mai activ. Dar de cele mai multe ori joburile stresante sau diferitele activități zilnice nu ne lasă să devenim cea mai bună variantă a noastră. În articolul de mai jos, încercăm să vedem care sunt de fapt avantajele fitness-ului corporate, și de ce îmbinarea muncii cu antrenamentele ar putea fi cheia pentru o viață echilibrară și armonioasă.

Din ce în ce mai multe studii vin să confirme faptul că angajații cei mai productivi sunt cei cu o viață activă, din care sportul nu lipsește. Ar trebui să uităm de scuza că jobul nu ne lasă să mergem la sala de fitness, ba, dimpotrivă, să căutăm soluția chiar la locul de muncă, iar aceasta se numește fitness corporate.

Programele de fitness corporate devin din ce în ce mai populare pe măsură ce companiile își dau seama că pot face angajații mai fericiți și pot crește productivitatea companiei. În lumea de astăzi, toată lumea este permanent conectată și disponibilă. Ca urmare, presiunea de a fi disponibil a crescut în timp ce timpul personal a scăzut. Cu toate aceste schimbări în stilul și obiceiurile noastre de viață, nu este de mirare că ratele de obezitate continuă să crească. Stresul, combinat cu lipsa de activitate, poate avea un impact semnificativ asupra corpului nostru; acesta este motivul pentru care programele de wellness corporative sunt mai binevenite ca niciodată.

Un program de fitness corporativ poate fi un instrument excelent pentru a reduce stresul și anxietatea angajaților. A fi mai activ și mai implicat în activități sportive poate duce la diminuarea depresiei și anxietății.

Sănătatea mintală a unei persoane este la fel de importantă ca sănătatea fizică, așa că este esențial ca în cadrul companiei angajații să se simtă confortabil să vorbească despre sănătatea lor mintală. Un program de corporate wellness oferă angajaților șansa de a se deschide și de a primi sprijin de la colegi dar și de la personalul calificat.

Studiile arată că oamenii care se antrenează în mod regulat sunt mai fericiți și mai puțin stresați decât cei care nu fac mișcare. Asta se traduce prin îmbunătățirea performanței la locul de muncă și la mai puține zile de concediu medical.

Sportul este important pentru păstrarea personalului. O forță de muncă sănătoasă este esențială pentru succesul pe termen lung al oricărei afaceri. Durata medie a angajaților pe același job este în prezent de aproximativ 2 ani.

Un program solid de wellness corporate vă poate ajuta să reduceți cifra de afaceri și să creați o forță de muncă mai angajată, fericită că face parte din compania dumneavoastră.

La începutul anului, World Class a implementat programul Healthy Week, prin care fiecare angajat este invitat să testeze stilul de viață #BeHealthy timp de o săptămână, în cluburile World Class, alături de colegii de birou. Nu lipsesc sesiunile de yoga, pilates sau stretching, măsurători corporale și workshop-urile de nutriție, în compania celor mai buni instructori din oraș. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul oficial World Class. Stilul de viață #BeHealthy pentru compania dumneavoastră este mai aproape ca niciodată!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?