(P) Gândește în perspectivă și alege pentru casa ta performanța coșurilor de fum ceramice

(P) Gândește în perspectivă și alege pentru casa ta performanța coșurilor de fum ceramice
Publicat: 30/05/2022, 12:38

Îți construiești o casă și ai ajuns în etapa în care trebuie să te gândești ce soluție ar fi mai potrivită pentru evacuarea eficientă a fumului sau poate a sosit momentul să-ți schimbi vechiul horn care s-a deteriorat, cu un model nou, construit din materiale mai performante?

Deși există mai multe variante de coșuri de fum, precum cele clasice din cărămidă sau cele confecționate din inox izolat cu dublu perete, de data aceasta îți propunem să te gândești în perspectivă și să alegi pentru casa ta, performanța și avantajele unei soluții premium de coș de fum ceramic care are potențialul să-ți asigure un somn liniștitor pentru o viață întreagă.

Coșurile de fum ceramice de calitate germană

Aceste tipuri de coșuri de fum ceramice sunt prevăzute la interior cu tuburi din ceramică (pe unde trece fumul și gazul ars), care sunt învelite cu un strat de izolație, iar la exterior sunt încadrate în mantale din beton rezistente, fiind cunoscute și sub denumirea de coșuri de fum triplustrat. Fiind o soluție sigură, cu durată mare de viață și extrem de simplu de montat, hornurile ceramice reprezintă una dintre cele mai bune soluții de evacuare existente pe piața termicelor de calitate superioară.

Avantajele coșurilor de fum ceramice:

Durată mare de viață – datorită materialelor specializate folosite în procesul de fabricație, aceste sisteme complete de coș de fum Hoch, se bucură de o durată de viață mai mare decât cele din cărămidă sau inox, aspect întărit și de garanția de 30 de ani oferită din partea producătorului german! Astfel, dacă sunt întreținute în mod corespunzător și mai ales, periodic, ele vor asigura o funcționalitate optimă îndelungată.

Produse certificate, testate și îmbunătățite continuu – de aproape un secol, aceste sisteme de coșuri de fum sunt supuse unor controale de calitate foarte stricte, fiind testate, acreditate și mereu îmbunătățite pentru o funcționalitate optimă și aduse la nivelul utimelor tehnologii din domeniul termic.

Rezistență la temperaturi extreme – coșurile de fum ceramice sunt trecute la propiu prin foc, în fabrica producătorului din Germania, la temperaturi de aprox 1100*C. Practic, în acest fel sunt “călite” înainte să ajună la client pentru construcție, ceea ce ofera o rezistență suplimentară la foc și funingine pe termen foarte lung!

Coșurile de fum ceramice sunt rezistente la coroziune, la acizi și nu ruginesc – tot mai multe case cu șeminee București au început să prefere aceste sisteme de coș revolutionar ce reprezintă una dintre cele mai sigure și longevive soluții de evacuare. Aproape orice tip de combustibil, în urma arderii, emană acizi care pot provoca în timp, coroziuni ale hornului. În cazul materialului ceramic din interior, aceste probleme dispar datorită rezistenței naturale a ceramicii împotriva factorilor externi.

Raport calitate/preț excelent – având în vedere ultimele scumpiri din domeniul termic și faptul că hornurile ceramice au suferit majorări mult mai mici în comparație cu variantele din inox, de exemplu, a dus la echilibrarea prețurilor și astfel se pot achiziționa acum la un cost mul mai acceptabil, având în vedere și promisiunea calității germane premium.

Așadar, oferă o șansă acestei soluții premium de evacuare a fumului din centrala sau șemineul de acasă, mai ales că montajul este extrem de facil și rapid! Grație sistemului modular al coșurilor de fum ceramice prefabricate, instalare se face ușor și într-un timp scurt, de doar câteva ore. Fiecare sistem este însoțit de instrucțiuni clare de montaj, ușor de urmărit și de pus în practică chiar și de către o echipă cu minimă experiență. Astfel, probabilitatea de a greși este destul de mică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...