(P) Înfrumusețează-ți living-ul de la bloc cu un dispozitiv termic-decorativ la un preț incredibil de mic

(P) Înfrumusețează-ți living-ul de la bloc cu un dispozitiv termic-decorativ la un preț incredibil de mic
Publicat: 25/02/2022, 11:51

Iubitorilor de tehnologie de ultimă generație, inovație și funcționalitate, le-am pregătit o gamă de șeminee electrice 3D prevăzute cu telecomandă și panou inteligent de control pentru reglarea setărilor în funcție de preferințe. Șemineul electric devine astfel, cea mai potrivită alegere pentru decor și suplimentarea căldurii reușind să transpună de la un șemineu clasic sau de la renumitele sobe pe lemne Arad, farmecul și ambianța de intimitate, direct în living-ul tău de la bloc!

Modelele electrice 3D reușesc cu succes să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, venind în întâmpinarea dorințelor clienților de a deține eleganța, confortul și căldura tipice pentru un șemineu tradițional pe lemne chiar și în confortul unui apartament la bloc unde, spațiul redus și interdicțiile legale nu permit montajul unei astfel de soluții de încălzire cu coș de fum.

Vom reuși să economisim bani și în același timp, să ne putem bucura de designul atrăgător al acestor șeminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie. Beneficiezi de o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de la energia electrică.

Încălzirea cu termostat și afișajul numeric al temperaturii, garantează control total celui care operează șemineul. Și pentru că, modele electrice funcționează fără să aibe nevoie de coș de fum, acestea se pot utiliza și ca un semineu decorativ ieftin –  doar în scop decorativ,  cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știi că unele modele permit instalarea unui sistem audio care imită inclusiv zgomotul produs de trosnetul liniștitor al lemnelor ce ard pe foc.

Flacăra virtuală are cinci trepte pentru reglarea intensității, lucru care îți permite să-ți configurezi atmosfera pe care ți-o dorești în locuința ta. Încă un aspect important cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul ce permite oprirea automată a focului, exact la momentul dorit de proprietar. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice 3D sunt proiectate pe un afișaj digital special care se aprinde și dispare după 5 secunde.

Din punct de vedere al prețurilor, pe site-urile de specialitate din România clienții beneficiază periodic de reduceri promoționale “pe bune”, pentru ca fiecare român să-și poată permită în cele din urmă un dispozitiv termic de calitate superioară în condiții oneste și transparente de achiziție, fără steluțe, clauze ascunse, intermediari sau “umflări” artificiale ale prețurilor, doar de dragul profiturilor peste noapte!

În plus, grație echipelor de montaj formate din profesioniști experimentați, anual sunt executate peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum oriunde în țară, folosind doar materiale de calitate care se bucură de o garanție extinsă de până la 5 ani și transport gratuit în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.