(P) Uită de antrenamentele de unul singur, vino la clasele de group fitness

(P) Uită de antrenamentele de unul singur, vino la clasele de group fitness
Publicat: 13/02/2024, 14:19

Încă te antrenezi acasă, în fața oglinzii, în timp ce notificările de pe telefon te întrerup din 2 în 2 minute? Sau poate ai pus mâncarea la încălzit și ai câteva minute pentru workout? Este momentul pentru o schimbare. Să fii la antrenamente alături de prietenii tăi este minunat, iar motivația celor din grup nu se compară cu nimic. Este timpul să părăsești confortul casei tale, pentru un confort mult mai real și mai benefic pentru sănătatea ta – sala de fitness.

În cele ce urmează vom analiza câteva din motivele pentru care clasele de group fitness sunt mai avantajoase, ducând mai rapid la îndeplinirea obiectivelor.

Indiferent dacă te-ai înscris la un club de fitness pentru că vrei să slăbești sau pur și simplu pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, fitness-ul de grup este o modalitate excelentă de a începe să trăiești mai sănătos. La un club de fitness, poți alege clasele adaptate programului tău, îți poți face noi prieteni cu obiective comune, poți învăța tehnici de execuție și poți obține mai mult de la fiecare workout. Pentru că în fitness, fiecare pas contează!

Responsabilitate

Când agitația intervine în viața ta, poate fi tentant să spui pas antrenamentelor. Dar știind că prietenii, colegii și instructorul tău vor observa că ai lipsit, te vei gândi de 2 ori. În timpul orelor de antrenament, știind că și ceilalți sunt acolo și lucrează din greu cu tine, te va ajuta să iei parte chiar și la cele mai dificile antrenamente.

Învață tehnica corectă

Instructorii de group fitness sunt acolo pentru a-ți oferi motivație și a te încuraja, dar te ajută și să îți formezi tehnica corectă. Execuția corectă te va ajuta să nu te accidentezi și vei obține maximum de beneficii de pe urma fiecărei sesiuni. Fiecare exercițiu contează.

Distracție și sprit de echipă

Muzica pozitivă face ca fiecare workout să pară mai ușor, la care se adaugă entuziasmul instructorului și energia colegilor de clasă. Vei dori să te întorci mereu și vei simți că faci parte dintr-o comunitate bine sudată.

Mai multă motivație

Exercițiile alături de un grup te pot ajuta să rămâi focusat și să îți îndeplinești obiectivele mai ușor. Membrii grupului au mai mult succes deoarece se antrenează de mai multe ori pe săptămână în medie și își mențin rutinele mai mult timp.

Să fii consecvent

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți îndeplini obiectivele de antrenament este să faci din exercițiile fizice parte din rutina ta. Clasele de group fitness se țin la ore diferite în zile diferite, astfel încât să le poți alege pe cele care se potrivesc programului tău. În acest fel, antrenamentul devine un obicei pozitiv, sănătos.

Structura antrenamentelor

Indiferent dacă ești începător în ale fitness-ului sau vrei să îți duci antrenamentele la următorul nivel, instructorii de group fitness știu să creeze antrenamente eficiente care te vor ajuta să obții forța, tonifierea și flexibilitatea.

Provocări

Există o multitudine de clase de group fitness care te ajută mereu să atingi noi și noi obiective. De la Yoga, Pilates, Cycling, Aqua Gym la Zumba, Step Dance sau Bosu, diversificarea rutinei de exerciții crește și metabolismul, întărind și mai mult organismul. În plus, fii sigur că nu te vei plictisi niciodată!

Mișcare pe muzică

Fiecare clasă de group fitness vine la pachet cu muzica potrivită la un volum ridicat, atent selectată, deoarece studiile au arătat că oamenii lucrează mai bine atunci când fac exerciții pe muzică.

Acum că ai luat cunoștință de beneficiile pentru sănătate ale exercițiilor de grup, tot ce-ți rămâne de făcut este să intri pe site-ul celei mai mari rețele de cluburi de fitness, World Class, și să alegi din zecile de clase pe cea sau cele care crezi că se potrivesc cel mai bine obiectivelor tale. Poți începe cu un click pe site-ul oficial, www.worldclass.ro. Succes la antrenamente și nu uita, fiecare clasă contează!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dorothy Dandridge, primul star de culoare de la Hollywood. „Nu pot juca în rolul unei...