REACȚIE. Marcel Ciolacu, despre fotografia cu Ludovic Orban fumând la birou: „O spun extrem de clar: Trebuie să își dea demisia”

REACȚIE. Marcel Ciolacu, despre fotografia cu Ludovic Orban fumând la birou: „O spun extrem de clar: Trebuie să își dea demisia”
Zi decisivă în Parlament: Moțiunea de cenzură a PSD, dezbătută și votată de la ora 14.00
Publicat: 31/05/2020, 21:48

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, consideră că premierul Ludovic Orban ar trebui să demisioneze după ce, în mediul online, au apărut fotografii în care acesta fuma în biroul său sau la ședința cu colegii.

Imaginea virală îl prezintă pe Orban alături de colegi, acompaniați de câteva sticle și pahare de alcool. Premierul fuma alături de alții, iar unul dintre miniștri avea chiar și un trabuc aprins. Mai mult, nimeni nu a respectat distanțarea socială și niciunul nu purta masca de protecție.

Demisia, singurul gest rațional în cazul lui Orban? Ciolacu: „O spun extrem de clar…”

Chiar dacă Orban și colegii au plătit amenzi pentru gestul lor necugetat, Marcel Ciolacu consideră că este prea puțin.

„Ludovic Orban o spun extrem de clar: trebuie să își dea demisia, ca urmare a acestei fotografii. În acest moment, această ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să vii cu mască la conferința de presă, să stai departe de jurnaliști, iar în spatele ușilor închise să faci asta. Este nepermis ca premier să faci așa ceva!

Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. Am ținut 2 luni pe oameni în case, au venit cele trei zile de prostie a PNL și apoi Orban apare în această ipostază la Guvern. Orban este ridicol și chiar sunt curios la următoarele conferințe de presă cum va veni: cu mască sau cu sticla de bere”, a spus Marcel Ciolacu.

Orban „recidivează”: Premierul a fumat la o ședință cu colegii

O nouă fotografie cu premierul României, Ludovic Orban, fumând la Palatul Victoria a fost postată de consilierul Liei Olguţa Vasilescu, care spune că este făcută chiar în sala de şedinţe. Ludovic Orban este surprins din nou când fumează şi nu poartă corect masca.

Fotografia apare la doar două zile după scandalul în care mai mulţi miniştri dar si Ludovic Orban, apar în biroul premierului nepurtând mască iar doi dintre ei fumau, scrie Mediafax.