Cine este Andrei Ciobanu, vedeta din echipa „Războinicilor” de la SURVIVOR All Stars. Are un copil cu o fostă concurentă

Cine este Andrei Ciobanu, vedeta din echipa „Războinicilor” de la SURVIVOR All Stars. Are un copil cu o fostă concurentă
Cine este Andrei Ciobanu, vedeta din echipa „Războinicilor” de la Survivor All Stars / Sursa FOTO: instagram.com/andreiciobanuofficial
Publicat: 16/02/2024, 09:50

Show-ul Survivor All Stars sparge toate topurile și se anunță cel mai tare concurs de pe piața de divertisment din România. Pro TV a dat lovitura cu ediția 2024, una în care a adunat la start superstarurile care de-a lungul anilor au impresionat la Survivor România.

Iar printre concurenții selectați să participe în 2024 se numără și Andrei Ciobanu.

Viața personală a lui Andrei Ciobanu

10 Războinici și 10 Faimoși au intrat în concurs acceptând provocarea Survivor.

Andrei Ciobanu este brunetul cu ochi căprui din echipa Războinicilor care nu se dă bătut în nicio probă.

Mulți îl știu din ediția 2020 a Survivor România, dar puțini îi cunosc viața personală.

El are o relație cu Marilena Cuciurean, și ea o fostă concurentă la Survivor. De fapt, povestea lor de iubire s-a înfiripat chiar în timpul show-ului.

La un an distanță, „live” la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andrei a cerut-o în căsătorie pe Marilena. Anul trecut, în 2023, cei doi au devenit părinții unui băiețel minunat, pe care l-au botezat Tudor Mihai.

„Mă chinuia în ultimul timp. Abia așteptam acel moment. Toată lumea mă întreba când nasc. Așteptarea asta face cel mai greu moment.

Am născut la 41 de săptămâni. Eram foarte entuziasmată pe masa de nașteri. Până să simt durerea, eu râdeam. Am ales să nasc la stat și nu-mi pare rău, am fost tratată bine. Mă îngrășasem 23 de kg. Am avut și retenție de apă foarte multă. Doamna asistentă a filmat tot momentul și a făcut poze, am vrut să văd tot, a povestit Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu.

Drama neștiută din viața lui Andrei Ciobanu

La prima sa participare la Survivor, Andrei Ciobanu și-a dezvăluit în fața camerelor de filmat drama vieții. El a povestit cât de mult a suferit când mama lui a murit, învinsă de o boală necruțătoare.

„Mama a murit când aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viața mea. Acum, de fiecare dată când mi se întâmplă ceva sau am o greutate în viață, îmi amintesc de mama și totul pare mai ușor de rezolvat.

Avea 50 de ani și s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul. Era foarte sensibilă, nu a vrut să lupte și m-am obișnuit greu cu ideea pierderii.

Duminica ne adunam toți la bunicii mei materni. Era o tradiție, suntem o familie credincioasă, unchiul meu este preot și, în fiecare duminică, obișnuiam să mergem la biserică și apoi la masă. Era plină casa, erau momente unice, și-a amintit Andrei.

„N-am să uit niciodată sâmbăta din viața mea în care mi-am îngropat mama. Am rupt bucăți din inima mea, din sufletul meu, am plâns pentru cea mai iubită persoană de pe pământul ăsta.

I-am făcut pomenirea și apoi m-am urcat într-o mașină și am plecat, pentru că am avut un eveniment. Mi-am ținut programul, dar în minutele de pauză ieșeam afară și plângeam. Mi-au zis colegii că nu știau ce să îmi zică, nu mai eram om. Cei la nunta cărora am cântat atunci nu cred că știu nici până în ziua de astăzi ce suferință aveam eu un suflet” – Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu, pregătire spartană pentru Survivor All Stars

Andrei Ciobanu s-a lansat în lumea divertismentului chiar prin participarea la Survivor România 2020, în primul sezon al emisiunii.

Acum, pentru ediția 2024, el face parte din echipa Războinicilor.

După ce a apărut la Survivor, Andrei Ciobanu a avut mare succes în mediul online, scrie viva.ro. Pe Instagram, are peste 41.000 de urmăritori.

Andrei Ciobanu se descrie ca artist și menționează că a făcut parte din mai multe emisiuni. A fost în echipa lui Marius Moga la Vocea României, a fost finalist la Nina Warrior, la X Factor a participat în echipa Deliei și a fost și concurent la Românii au Talent.

Am un singur plan, să mănânc cât pot de mult să îmi fac rezerve! O să murim de foame acolo.

Pregătirea este normală, poate puțin mai intensă la sală! Psihic mă pregătesc mai tare pentru că plec de lângă Tudor și acum este perioada când se dezvoltă și crește cât vezi cu ochii! M-am îngrășat puțin pentru că mi-am dorit asta! Am timp să fac pătrățele, din nou, la SURVIVOR.

Eu zic că va fi una foarte bună la noi în camp! Mi-am făcut autoevaluarea, știu ce am greșit în sezonul 1 și știu ce am de reparat acum! Voi fi mai calculat, mai calm, același eu, spontan, caterincos și la fel de REAL ca și prima dată! Adversarii mi se par ok, unii mai buni, alții mai puțin buni! Va fi o competiție frumoasă, și am să le iau punctul, unul cu unul!’, povestea Andrei Ciobanu înainte de startul sezonului Survivor All Stars 2024.

CITEȘTE ȘI:

Câți bani câștigă Dan Pavel, prezentatorul Survivor All Stars 2024. „Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO”

Probabil nu-l recunoști! Acest băiat de la țară e, astăzi, un celebru „Faimos” de la Survivor All Stars 2024

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete