Un virolog susține, dintr-o locație secretă, că are dovezi pentru a demonstra că noul coronavirus a fost produs într-un laborator: ”Primul raport va veni în câteva zile”

Un virolog susține, dintr-o locație secretă, că are dovezi pentru a demonstra că noul coronavirus a fost produs într-un laborator: ”Primul raport va veni în câteva zile”
Publicat: 14/09/2020, 22:05
Actualizat: 06/04/2021, 14:42

Dr. Li-Meng Yan a fugit în Statele Unite din motive de siguranță. Dintr-o locație secretă, virologul a susținut că în curând își va publica descoperirile.

Virologul chinez, dr. Li-Meng Yan, a susținut că noul coronavirus a fost produs într-un laborator controlat de guvernul din Wuhan și a afirmat că are dovezi științifice pentru a susține afirmația.

Virologul, care a devenit denunțătorul împotriva guvernului chinez în legătură cu tratarea pandemiei coronavirusului, a fost însărcinat, în decembrie anul trecut, să analizeze un grup de cazuri asemănătoare cu Sars-Cov-2 care ieșeau din China continentală. Omul de știință de top din Hong Kong a susținut că a descoperit o operațiune de acoperire în timpul anchetei sale și a spus că guvernul chinez știa despre răspândirea virusului înainte de a recunoaște în mod public.

Dr. Li-Meng, care s-a specializat în virologie și imunologie la Școala de Sănătate Publică din Hong Kong, ar fi fost obligat să fugă în Statele Unite din motive de siguranță.

Pe 11 septembrie, a participat la un interviu la emisiunea britanică „Loose Women” dintr-o locație secretă și a vorbit despre cercetările sale despre boala coronavirus și provocările cu care s-a confruntat.

Rezultatele cercetării virologului au fost prezentate consultantului OMS, însă i-a cerut să păstreze tăcerea

Dr. Li-Meng a spus că a efectuat două cercetări cu privire la „noua pneumonie” din China între decembrie și începutul lunii ianuarie și a doua la jumătatea lunii ianuarie și a împărtășit rezultatele cu supraveghetorul ei, care este consultant al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). S-a așteptat ca supraveghetorul ei să facă „ceea ce trebuie în numele guvernului chinez și al OMS”, dar spre surprinderea ei i s-a spus să „păstreze tăcerea sau altfel va fi făcută să dispară”, ceea ce virologul a spus că este de bun simț în rândul chinezilor .

„Nimeni nu a răspuns, oamenii sunt speriați de guvern și așteaptă să colaboreze cu guvernul și OMS pentru a obține mai multe beneficii pentru a deveni în siguranță, dar acest lucru [a fost] ceva urgent”, a spus dr. Li-Meng.

În timpul Anului Nou Chinezesc, au loc mari transporturi din China către toată lumea. Deci, a decis să nu tacă, deoarece „acesta este un virus periculos cu un nivel ridicat de controversă. Adică, este vorba de ființe umane și de sănătatea globală ”.

Dr. Li-Meng a spus că este înfricoșător, deoarece se confruntă cu amenințări, dar „știam că dacă nu spun lumii adevărul, aș fi regretat”.

Pe 17 ianuarie, ea a spus că a contactat un celebru YouTuber chinez din SUA si a explicat că: (1) guvernul chinez tocmai acoperea virusul Covid-19, (2) transmiterea bolii de la om la om a existat deja, (3) Sars-CoV-2 este un „ virus cu mutanți ridicați ”care va deveni un focar în curând și (4) piața de fructe de mare din Wuhan și gazdele intermediare ale virusului au fost doar un„ fum ”.

După modificare în laborator a unui virus, numit CC45 și ZXC41, devine un virus nou

Și ultimul lucru, a spus omul de știință a fost că „acest virus nu provine din natură. Aceasta se bazează pe Institutul Militar din China, care a descoperit și deținut un coronavirus numit CC45 și ZXC41. Pe această bază, după modificarea laboratorului devine un virus nou. ”

Informațiile potrivit cărora originea virusului se află în piețe, răspândite de CDC și medici, potrivit virologului

Dr. Li-Meng a respins rapoartele care sugerează că virusul își are originea pe piețele umede, susținând că informațiile sale sunt „de la CDC-urile din China, de la medici locali, medici și alte persoane din întreaga China”.

Virologul a spus că lucrează la un raport științific din ianuarie, adică înainte de a părăsi Hong Kongul împreună cu un grup mic de oameni de știință de top și va publica în curând descoperirile. „O vom publica. Există două rapoarte, primul va veni în câteva zile și va spune oamenilor despre dovezile științifice ”, a spus ea.

Aruncând lumină asupra cercetărilor nepublicate, a spus ea, „secvența genomului este ca amprenta noastră umană. Deci, pe baza acestui lucru puteți recunoaște și identifica acest lucru. Așadar, am folosit dovezile existente în secvența genomului Sars-CoV-2 pentru a le spune oamenilor de ce acest lucru a venit din China, de ce sunt singurii care au realizat-o. ”

Ea a mai spus că oricine, chiar și cei fără cunoștințe de biologie, o poate citi. „Puteți să o verificați, să o identificați și să o verificați singur. Este esențial pentru noi să cunoaștem originile virusului. Dacă nu, va pune viața în pericol pentru toată lumea „, a adăugat ea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican