VIDEO | Cornel Nistorescu, despre Nicușor Dan: „El nu continuă festivalurile lui Firea, atâta tot. Bucureștiul decade pe zi ce trece. E un dezastru”

Publicat: 19/07/2022, 22:46
Actualizat: 19/07/2022, 23:28

Bucureștiul arată din ce în ce mai rău sub conducerea lui Nicușor Dan. Tot ce a făcut a fost să nu continue festivalurile Gabrielei Firea și atât. În rest este un dezastru, spune jurnalistul Cornel Nistorescu, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

Întrebat ce părere are despre primarul Capitalei, Nicușor Dan, jurnalistul Cornel Nistorescu spune: „Uite de cum arată Bucureștiul, cum a decăzut într-o perioadă în care avem de-a face cu Nicușor Dan care e de doi ani primar. El nu continuă festivalurile lui Firea și declarațiile de presă a lui Firea, atâta tot, dar decăderea continuă de la Firea.

Bucureștiul decade pe zi ce trece. Du-te în zona de la de la Turnul Colței, de la Universitate la Spitalul Colțea. Pe partea cealaltă te duci spre intrarea în Lipscani, vezi ce dezastru e. Du-te spre Piața Unirii.

Am publicat 6 seriale cu sute de fotografii din Herăstrău, care e monument național. O nenorocire, un dezastru, o invazie de restaurante, de cârciumi și de afaceri și cred că și de droguri”, a declarat jurnalistul Cornel Nistorescu la Marius Tucă Show.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat, după controlul efectuat în Parcul Cişmigiu, că acesta a fost lăsat în paragină şi, ca urmare, va propune sancţiunile care se impun.

Potrivit prefectului, municipalitatea refuză să vadă cât de mulţi cetăţeni sunt nemulţumiţi de cum arată parcul.

„Este lăsat în paragină, nu poţi să mergi prin el fără să nu ai un moment de disconfort cel puţin, dacă eşti un pic mai în vârstă să nu ai şi un moment de nostalgie faţă de ceea ce era odată perla parcurilor bucureştene, Cişmigiul, şi ce a ajuns în prezent. Aceste lucruri a trebuit să le verific împreună cu inspecţiile de specialitate tocmai pentru că am văzut din partea autorităţii care administrează parcul o indolenţă totală, un refuz de a vedea că foarte mulţi cetăţeni locuitori ai Bucureştiului sunt nemulţumiţi de modul cum arată parcul”, a afirmat Toni Greblă.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase