VIDEO. Crin Antonescu, posibil candidat la prezidențialele din 2024? Ce spune fostul șef al PNL despre Geoană, Ciucă și Kovesi: „Uneori se face dreptate”

Publicat: 29/04/2022, 00:33
Actualizat: 29/04/2022, 00:34

Crin Antonescu, politician și istoric, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit, provocat de jurnalistul Marius Tucă, despre cei trei posibili candidați la prezidențialele din 2024. Ar putea fi și Crin Antonescu un posibil candidat la prezidențialele din 2024? Care este promisiunea pe care i-a făcut-o, în premieră, Marius Tucă și care este singurul motiv pentru care jurnalistul ar renunța la meseria de gazetar?

„C. Antonescu: Mircea Geoană este un candidat posibil. Apropo de 2009, și de fericiți erau unii și batjocoriți erau alții. Geoană este unde este, alții sunt unde sunt… Uneori se face dreptate. Nicolae Ciucă, dacă duce mandatul ăsta, este un candidat foarte puternic.

M. Tucă: Laura Codruța Kovesi?

C. Antonescu: Nu știu, ar putea fi…

M. Tucă: Și mai este unul…

C. Antonescu: Iar începi?

M. Tucă: Eu nu aș fi crezut vreodată să spun că renunț la meseria de gazetar, chiar dacă pentru o scurtă vreme, dar aș face asta. Aș renunța pentru o perioadă, ce-i drept, ca să fiu șeful de campanie a lui Crin Antonescu, să fie candidat la președinția României ca independent. Pentru tine. De fapt, aș face-o pentru România.”

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.