VIDEO | Titus Corlățean, Secretar General al PSD: „România mereu a fost corectă față de Ucraina”

Publicat: 13/03/2023, 22:33

Titus Corlățean, Secretar General al PSD și fost ministru al Afacerilor Externe,  a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că ucrainenii trebuie să trateze cu respect sensibilitățile noastre. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

„Un război nu poate ofere un pretext pentru a omorî identitatea națională a unor minorități. Sprijinul nostru pentru Ucraina a fost necondiționat, noi nu le-am cerut niciodată nimic în avans.

Noi am fost mereu corecți față de de Ucraina, deși avem o durere istorică pe care o purtăm în suflet. Oricine putea fi până la urmă în locul Ucrainei. Ucrainenii trebuie să trateze cu respect sensibilitățile noastre. Am ajuns principalul exportator cu combustibil. Ucraina funcționează în primul rând pe combustibilul din România”, a spus Titus Corlățean.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase