VIDEO Victor Ponta: „Am auzit o veste absolut teribilă: Nicușor Dan și cu Fritz au dat mâna. O să avem în București căldură și în Timișoara trafic!”

Publicat: 28/03/2022, 21:41

Invitat în emisiunea lui Marius Tucă, în cadrul ediției speciale ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul, fostul premier Victor Ponta a afirmat ironic, că după colaborarea anunțată dintre primarul primarul Capitalei, Nicușor Dan și primarul Timișoarei, Dominic Fritz, problemele majore cu care se confruntă cele două municipii se vor inversa: Bucureștiul fără căldură și aglomerație în trafic la Timișoara.

„Asta chiar e o veste teribilă. Deci Nicușor Dan și cu Fritz au dat mâna și o să avem în București căldură exact cum ai cei de la Timișoara și în Timișoara o să aibă trafic ca în București. Poate fac ca la „Articolul 5” din tratat – dacă îl ataci pe Fritz sare Nicușor. Și Clotilde unde e? Va fi „Pactul Tripartit”. Cineva i-a votat.. ca să nu iasă Firea, ca să nu iasă Robu”, a declarat Victor Ponta.

Nicușor Dan – primarul Capitalei, și Dominic Fritz – primarul Timișoarei, au convenit luni o colaborare între cele două primării pe teme de interes comun, precum sistemele de termoficare, traficul rutier și transportul de persoane, potrivit anunțurilor celor doi oficiali.

”M-am întâlnit de dimineață cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, cu care am discutat despre bunele practici în dezvoltarea orașelor, despre proiectele cu finanțare europeană și colaborarea cu instituții financiare internaționale precum BERD sau BEI. Am vorbit de asemenea despre strategia de parcări, despre colectarea selectivă a deșeurilor, dar și despre o problemă comună pe care o au Bucureștiul și Timișoara – sistemul centralizat de termoficare. Susținem amândoi o implicare guvernamentală sporită pentru rezolvarea problemelor cu apa caldă și căldura în plan local”, a declarat primarul Nicușor Dan, potrivit G4Media.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase