VIDEO | Victor Ponta: „Cred că România o să fie primită în Schengen. Dacă intrăm, toată lumea are de câștigat”

Publicat: 05/12/2022, 23:51

Victor Ponta, fostul premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Fostul prim-ministru spune că dacă intrăm în Schengen, toată lumea are de câștigat. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

„Eu cred că România o să fie primită în Schengen. Cred că ne primesc, mai sunt două zile. De 10 ani, decizia cu Schengen este o decizie politică, nu are nicio legătură cu realitatea tehnică.

În 2002 eram mai puțini pregătiți din punct de vedere tehnologic, față de cum suntem în 2022. Nu trece absolut nimeni și nimic granița fără să vedem. Tot timpul a fost o chestie politică, pentru că mult timp a fost ceva intern.

Niciodată România n-a avut un cuvânt de spus. Nimeni nu s-a temut în România. Eu sper să ne primească. Dacă intrăm în Schengen, toată lumea are numai de câștigat”, a spus Victor Ponta.

Emisiune o puteti urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase