VIDEO | Victor Ponta: „Este gheață în toată Europa, nu doar la noi în țară. Toată lumea spune că s-au triplat facturile”

Publicat: 06/12/2022, 07:10

Victor Ponta, fostul premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Fostul prim-ministru spune că americanii ne vor în Schengen. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

„Americanii ne vor în Schengen, dar nu ar putea să ne ridice și vizele? Le-au ridicat la toți, numai nouă nu. Nu ne-au ridicat vizele, pentru că nu existăm din punct de vedere politic.

Eu știu cum au făcut polonezii. Polonia a influențat pentru a obține ridicarea vizelor. Noi nu influențăm. România nu are nicio treabă cu Balcanii de Vest.

Este gheață în toată Europa, nu doar la noi în țară. Toată lumea spune că s-au triplat facturile. Totul costă de două ori mai mult”, a spus Victor Ponta.

Emisiune o puteti urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase