VIDEO | Sorin Roșca Stănescu: „Elenei Udrea o să-i cedeze nervii. E mult prea hăituită, este amenințată de încă un dosar foarte greu și cred că va începe cu adevărat să vorbească”

Publicat: 15/06/2022, 03:25
Actualizat: 15/06/2022, 03:28

Sorin Roșca Stănescu, jurnalist și scriitor, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit despre relația dintre Traian Băsescu și Elena Udrea, despre care crede că a fost una mai mult decât strict profesională. De asemenea, invitatul lui Marius Tucă este de părere că fostei blonde de la Cotroceni „o să-i cedeze nervii”, în contextul în care „este amenințată de încă un dosar foarte greu”.

M. Tucă: A fost o relație strict profesională între cei doi sau a fost un amestec, un melanj, între profesional?

Sorin Roșca Stănescu: Nu am niciun fel de probe, dar din informațiile pe care le am, da, a fost mai mult decât o relație profesională. De altfel, ea îl alinta și îi spunea ‘tăticul’. A vorbit în fața mea la telefon – singura dată când m-am aflat în prezența ei – și îi spunea ‘tăticul’, atunci când era cu Cocoș, cu soțul lângă ea. Cert e că ea i-a fost foarte fidelă.”

Sorin Roșca Stănescu a vorbit și despre condamnarea la închisoare cu executare a Elenei Udrea, fiind de părere că aceasta o să cedeze cu nervii, în scurt timp, și va face anumite dezvăluiri.

„Eu cred că Elenei Udrea o să-i cedeze nervii. E mult prea hăituită, este amenințată de încă un dosar foarte greu, îi cedează nervii și – așa cum a amenințat – cred că va începe cu adevărat să vorbească. Eu mă pregătesc pentru acel moment, i-am și făcut oferta și o fac și acum prin intermediul tău, de a mă duce la vorbitor de câte ori este necesar, dacă e hotărâtă să dezvăluie lucruri grave despre ceea ce s-a întâmplat în aceea perioadă și să desculpe, fie și parțial, cu ajutorul acestor informații”, a afirmat Sorin Roșca Stănescu.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”. Ea va fi adusă în țară în următoarele zile, după ce justiția bulgară a decis extrădarea ei. Dosarul „Gala Bute” a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, faptele fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

O nouă ediție Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.