Aspire Bootcamp, un eveniment unic de mix&match își deschide aplicațiile

Publicat: 22/03/2018, 15:17

Aspire Bootcamp reprezintă un eveniment unic de mix&match skills în România, aducând împreună participanți cu abilități tehnice și cei care dețin cunoștințe de business. În cele 4 zile de Bootcamp participanților li se crează cadrul în care să își cunoască viitorul co-fondator împreuna cu care să pună bazele unui nou business. Bootcampul facilitează înțelegerea unor probleme reale din industrii diferite, mărirea echipei și explorarea relațiilor cu potențiali investitori.

Bootcampul debutează cu o serie de sesiuni referitoare la atitudinea unui antreprenor, filtrarea și prezentarea ideilor de afaceri. Participanții vor interacționa cu lideri din diverse industrii, pe care îi pot ulterior aborda ca mentori pe parcursul dezvoltării afacerilor lor și cu coaches din partea comunității Aspire, care se pot alătura echipelor sub formă de manageri de proiect. Echipele au la dispoziție două zile să își dezvolte ideile, îndrumate de către organizatori, multipli antreprenori de succes și traineri. Întregul proces are ca scop prezentarea ideilor de afaceri în fața unui juriu format din potențiali investitori, care vor selecta echipele câștigătoare.

Cele mai bune echipe vor intra într-un program de mentorat de 3 luni și vor primi un manager de proiect din partea organizației Aspire, training, oportunități de micro-investiții, precum și acces la toate resursele comunității. Programul de Pre-Accelerare Aspire contribuie la dezvoltarea zonei de antreprenoriat în Europa de Sud-Est, prin oferirea unui mediu de dezvoltare și testare a potențialului în piață a ideilor și ajutând la scalarea acestora.

Cei interesați sunt încurajați să aplice până pe data de 1 Aprilie, folosind formularul online https://aspireacademy.ro/programs/aspire-pre-accelerator/

Despre Aspire

Aspire a fost fondat în anul 2011 de absolvenți români de la universități de top din Statele Unite și Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton și Georgetown. Misiunea Aspire este să descopere și să motiveze talente cu potențial de a deveni lideri în comunitățile din care fac parte. În jurul Aspire s-a creat o comunitate dinamică de peste 650 de Alumni cu peste 37 de naționalități diferite, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani. Aceștia organizează periodic evenimente în țări precum Statele Unite, Marea Britanie sau Olanda și beneficiază de o rețea de job-uri și oportunități în România și în străinătate. Companii de top au recrutat prin intermediul organizației candidați pentru poziții variind de la junior la senior, care depășesc așteptările și excelează în domeniile în care s-au specializat.
Prima inițiativa de a sprijini comunitatea de antreprenori din Aspire a fost Incubatorul Aspire fondat în 2016, care a pornit cu un circuit închis. Cele 3 echipe care s-au alăturat programului au dezvoltat un produs minim viabil care sa atragă primii clienți în companiile nou înființate și au fost prezentate cu oportunități de investiție.

Aspire Bootcamp este organizat mulțumită Black Sea Regional Trust, un proiect al German Marshall Fund, și cu sprijinul partenerilor locali și naționali.

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
MasterChefii se întorc la Pro TV. Lovitură pentru Antena 1, care nu mai face Chefi...
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Dieta care luptă cu COVID. Ce alimente să mănânci pentru a-ți ușura boala
Divorțul anului? Andra și Cătălin Măruță își spun “ADIO”? Despartirea care a zguduit lumea mondena....
Fotbalistul lui Dinamo, înjunghiat cu sabia de interlopul `Fane Căpățână`, lider al antivacciniştilor: `De ce...
Denise Rifai, ULUITOR în propria emisiune! Dezvăluiri FABULOASE. Ce a făcut la MISA, la 'spirală'...
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Cea mai agresivă Dacia Duster. Cu aceste modificări SUV-ul românesc arată fabulos
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Șeful companiei Pfizer anunță când va reveni viața la normal
Alina Eremia, depistată cu Covid. Acum sigur regretă că a purtat masca sub nas
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
O mare bătaie de joc. Ce trebuie să facă românii care vor ajutoare de încălzire,...
Lovitură pentru Lidl, Kaufland și toate magazinele mari din România. Vești bune pentru clienții din...
Ce înseamnă SCENARIUL ROȘU?! MĂSURILE care se aplică în CONSTANȚA
Actori talentați pe care ți-i aduci aminte, dar pe care nu știi cum îi cheamă
Vestea care cutremură Europa: Lovitură devastatoare pentru Angela Merkel. Ce va urma?
BOMBA dimineții de la PFIZER! Șeful companiei, anunț ÎN MIEZ DE NOAPTE
Anamaria Prodan produce CUTREMUR în România. Imaginea care bagă frica în „amantele lui Reghe” ....
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
La un pas să vândă compania cu 25.000 de euro în 2007, antreprenorul Horia Cardoş...