Dacian Cioloș discută despre Politica Agricolă Comună la conferința Mediafax Talks about Agriculture

Dacian Cioloș discută despre Politica Agricolă Comună la conferința Mediafax Talks about Agriculture
Publicat: 11/09/2012, 18:50
Actualizat: 27/03/2019, 05:05

Comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloș, va discuta joi, 13 septembrie 2012, la conferința Mediafax Talks about Agriculture, despre Politica Agricolă Comună (PAC) a UE și viitoarele programe ale Uniunii destinate agriculturii pentru 2014-2020.

Conferința va avea loc la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 14:30 și este organizată în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Alte teme de discuție vizează poziția României față de noua PAC și care sunt solicitările țării noastre, noul PNADR, camerele agricole și cum vor schimba acestea peisajul instituțional și organizațional agricol în România.

Se va dezbate unde a greșit România în atragerea fondurilor europene pentru agricultură și dezvoltare rurală și ce sumă vizează țara noastră pentru agricultură și dezvoltare rurală în viitorul exercițiu bugetar al CE (2014-2020).

Vor mai fi analizate teme precum necesitatea abordării sub o nouă formă a întregului lanț de cercetare – dezvoltare – inovare, încurajarea tinerilor fermieri, stimularea angajărilor și a antreprenoriatului în mediul rural.

La conferință se va discuta, de asemenea, despre efectele vremii nefavorabile asupra agriculturii, despre ceea ce trebuie avut în vedere pentru anul viitor și despre cum va reuși România să-și refacă sistemul de irigații.

Vor fi dezbătute principalele probleme cu care se confrunta agricultorii și vor fi prezentate soluții de sprijinire a acestora.

Printre speakerii evenimentului se numără, alături de Dacian Cioloș, Achim Irimescu – secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Veronica Toncea – directorul general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Adrian LISANDRU – director Promovare și Distribuție PJ, BRD-Groupe Societe Generale, Cristian POPESCU – Managing Associate, Popovici Nițu & Asociații, Laurentiu BACIU – Președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Viorel MATEI – Președintele Federației Naționale a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR), Andrei HASCHI – Președintele Federației Naționale a Tinerilor Fermieri, Ștefan NICOLAE – Președinte Agrostar.

Conferința va fi moderată de Cristian Dimitriu, director editorial Mediafax Group.

Mediafax Talks about Agriculture mai are ca parteneri BRD, Popovici Nițu & Asociații, Fondul de Garantare a Creditului Rural și Ivenwest Consult.
De asemenea, conferința beneficiază de sprijinul Camerei de Comerț Româno-Germană și Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România, precum și al Structural Consulting Group.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informație generală și de afaceri din România. Înființată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group și are peste 2.000 de clienți din mass-media, sectorul public și cel de afaceri.

Printre produsele și serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de știri și fotografie de presă, înregistrări audio cu declararații și interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă și de distribuție de comunicate de presă, anuare de specialitate, conținut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct și consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informațiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferințe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziție un forum de dezbatere despre subiecte și probleme arzătoare, precum și o modalitate de dialog cu autoritățile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Raluca Voivozeanu, Conference Development Manager Mediafax Talks – [email protected] | 031.82.56.424

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi