O cursă charter săptămânală Târgu Mureș – Egipt și retur, de la jumătatea lunii iunie

O cursă charter săptămânală Târgu Mureș - Egipt și retur, de la jumătatea lunii iunie
O nouă cursă charter, săptămânală, va fi introdusă, începând din a doua jumătatea a lunii iunie și până în 20 septembrie, pe ruta Târgu Mureș - Egipt și retur, către centrul turistic și balnear Hurghada, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Publicat: 21/06/2012, 16:19
Actualizat: 21/06/2012, 16:19

O nouă cursă charter, săptămânală, va fi introdusă, începând din a doua jumătatea a lunii iunie și până în 20 septembrie, pe ruta Târgu Mureș – Egipt și retur, către centrul turistic și balnear Hurghada, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții Aeroportului Internațional „Transilvania” din Târgu Mureș au anunțat, joi, printr-un comunicat, că începând din a doua jumătate a lunii iunie și până în 20 septembrie de pe aeroport vor fi efectuate zboruri charter săptămânale către centrul turistic și balnear egiptean Hurghada.

Zborurile charter vor fi efectuate de operatorul aerian Air Arabia Egypt cu o aeronavă Airbus A320 cu 168 de locuri, în fiecare zi de miercuri, cu aterizarea cursei Hurghada – Târgu Mureș la ora 18.30 și decolarea zborului Târgu Mureș-Hurghada la ora 19.20.

Președintele executiv al Consiliului de Administrație de la Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureș, Mihail Poruțiu, spune că detaliile privind prețul plătit de pasageri aparțin tour-operator-ului, respectiv Kartago Tours din Cluj Napoca.

Reprezentanții acestuia au declarat, la rândul lor, că vând pachete întregi, care includ cazare la hotel, biletul de avion dus-întors și masă, la prețuri care pornesc de la 259 de euro pentru o persoană, la hotel de 4 stele, în regim all inclusive, fără taxe incluse, și ajung până la 739 de euro, la hotel de 5 stele, în regim de demipensiune, fără taxe incluse.

Hurghada se află în estul Egiptului, pe malul Mării Roșii, la aproximativ 400 de kilometri est de Cairo.