O primă VESTE BUNĂ pentru șoferii care merg „la munte” pe Valea Prahovei

O primă VESTE BUNĂ pentru șoferii care merg „la munte pe Valea Prahovei
Publicat: 29/05/2015, 13:27

Sectorul Comarnic-Bușteni DN 1 (E60) este un drum național european care face legătura între județele Prahova și Brașov, traseul urmând cursul Văii Prahova, traversând de la sud la nord Carpații Meridionali. DN 1 se încadrează în categoria drumurilor naționale principale ce leagă Bucureștiul de orașul Brașov.

„Având în vedere faptul că acest drum este deschis traficului internațional, iar intensitatea traficului pe DN 1 este în continuă creștere și datorită faptului că drumul face legatura între două mari orașe, București, respectiv Brașov, s-a impus realizarea unor Studii de Fezabilitate ce vor avea ca scop principal studierea realizării variantelor de ocolire a Orașelor Bușteni și Comarnic, necesare pentru creșterea capacității de trafic pe tronsonul aflat pe Valea Prahovei”, potrivit CNADNR.

Valoarea totală a acestor contracte este de 128.900 lei fără TVA fiecare, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat.

Contractele de servicii au fost atribuite operatorului economic Egis România SA, și au o durată de implementare de 4 luni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase