(P) Ai nevoie urgent de bani? Descoperă avantajele unui credit rapid IFN!

(P) Ai nevoie urgent de bani? Descoperă avantajele unui credit rapid IFN!
Publicat: 16/04/2021, 10:28
Actualizat: 16/04/2021, 11:12

La finalul lunii, înainte de salariu, foarte mulţi români se confruntă cu probleme financiare şi ajung să aibă nevoie urgent de o anumită sumă de bani, pentru a se descurca cel puţin câteva zile. În astfel de cazuri, un credit rapid poate reprezenta soluţia ideală, la care se poate apela pentru rezolvarea urgențelor.

Este vorba despre un produs nebancar, care vine în sprijinul persoanelor care nu vor să se împrumute de la cunoscuţi ori de la familie şi cărora le sunt necesari banii doar pentru o perioadă scurtă de timp. Aceste tipuri de finanţări au devenit extrem de populare în România, în ultimii ani, având în vedere că sunt flexibile, iar sumele sunt livrabile extrem de repede în conturile solicitanţilor!

Cele mai importante avantaje pe care le are un credit rapid

Conform CreditRapid.ro, avantajele cele mai importante ale unui produs nebancar rapid se materializează în următoarele aspecte:

Condiţii simplu de îndeplinit

Unul dintre primele motive, pentru care consumatorii se îndreaptă către un astfel de împrumut este acela că trebuie să îndeplinească mult mai puţine condiţii, decât dacă ar apela la bănci. De exemplu, este suficient ca solicitanţii să aibă cel puţin 18 ani împliniţi, să dispună de un card bancar personal, de o adresă de e-mail şi de un număr de telefon şi să aibă un venit lunar stabil în valoare de un anumit cuantum, în funcţie de instituţia financiar nebancară la care apelează.

Cererile pentru credite rapide sunt uşor de completat

Printre avantajele de care se mai bucura persoanele care preferă să apeleze la un împrumut urgent se numără şi faptul că pot aplica pentru el în diverse forme:

  • cea mai simplă metodă este că solicitanţii să completeze o cerere online, direct pe site-ul instituţiei de la care solicită ajutor sau pot trimite către această un e-mail;
  • există bineînţeles şi posibilitatea să se deplaseze fizic la biroul unuia dintre IFN-uri;
  • mai mult, unele dintre IFN-uri oferă oamenilor posibilitatea de a solicita un credit prin intermediul unui SMS, în care să fie menţionată suma dorită şi perioada de rambursare.

Perioada de creditare este flexibilă

În ceea ce priveşte perioada de creditare pentru un credit rapid IFN, aceasta variază de la o instituţie la alta şi poate porni de la câteva zile până la câteva luni. Este important, însă, că persoanele ce vor să acceseze un astfel de împrumut să se gândească foarte bine la capacitatea lor de rambursare, pentru a fi siguri că dincolo de achitarea creditului, vor avea suficiente resurse financiare pentru cheltuielile lunare.

Responsabilitatea financiară joacă un rol esenţial când vine vorba despre creditele rapide, motiv pentru care consumatorii trebuie să fie chibzuiţi şi să se împrumute doar atât cât le permit veniturile pe care le încasează.

Modalităţi diverse de rambursare

Prin transfer bancar sau prin retragere automată din cont, creditele pot fi rambursate în funcţie de cum le este consumatorilor cel mai comod. Ei trebuie să aleagă încă de la început felul în care îşi doresc să restituie banii şi să fie siguri că nu ratează nicio dată scadentă, pentru a nu fi forţaţi să plătească dobânzi penalizatoare.

IFN-urile nu solicită consumatorilor informaţii despre cum urmează să folosească banii

Dacă în cazul împrumuturilor bancare, de cele mai multe ori, oamenii trebuie să justifice cum vor utiliza creditele, lucrurile sunt mai simple în privinţa IFN-urilor. Acestea nu solicită consumatorilor date în acest sens. Recomandat este ca persoanele ce aleg să solicite un credit pe o perioadă scurtă de timp să nu se folosească de acesta pentru a achita avansuri pentru autoturisme ori pentru imobile şi nici să nu achite costuri aferente cursurilor de studii.

Informaţii despre cât de populare sunt împrumuturile rapide se regăsesc în foarte multe stiri de ultimă oră. IFN-urile caută în permanenţă să ofere consumatorilor condiţii uşor de îndeplinit şi să le acorde flexibilitate atât în privinţa sumelor pe care le pot accesa, cât şi în privinţa perioadelor de rambursare.

Faptul că împrumuturile nu depind de curs valutar BNR reprezintă, de asemenea un mare avantaj pentru cei care au nevoie imediat de resurse financiare, de care să se folosească pe termen scurt!

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Scandalos! Ce a pățit o familie după ce a plătit 1.800 de lei pentru 3...
FOTO. Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o celebră gimnastă din România! Cum arată...
Zodiile care oferă cea mai toxică iubire: 1. Rac
Mihai Bendeac, scandal cu Cătălin Măruță! „Mă duc la poliție. Nu mă mai…” Actorul a...
Îl pierdem și pe David Popovici? Înotătorul minune al României se gândește să plece din...
Imagini unice cu Michael Schumacher, la 8 ani de la teribilul accident. Toți așteptau cu...
Alertă METEO, 5 august. Aproape toată ţara intră sub Cod portocaliu de vijelii puternice, cu...
Mașini SH în rate. Prețuri adaptate buzunarului românilor
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Tragedie în ziua nunții. 17 invitați au fost uciși de trăsnet în momentul în care...
Scandalos! Ce a pățit o familie după ce a plătit 1.800 de lei pentru 3...
S-a demonstrat ştiinţific. Descoperire ŞOCANTĂ despre sexul ORAL. Mulţi o fac în felul ăsta
Ce s-a aflat despre motociclistul care l-a ucis, în trafic, pe tânărul cu trotinetă. Șocant
Un nou produs PERICULOS a fost descoperit în magazine. Ce spun reprezentanții ANSVSA
BAYWATCH - Azi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a...
Sărbătoare MARE pentru români! Ce nu este bine să faci în această zi sfântă? Aduce...
Anamaria Prodan a recunoscut că a DIVORȚAT! BOMBA anului în showbiz
Bill Gates rupe tăcerea după divorţ. Este incredibil ce spune despre fosta soţie şi Jeffrey...
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Cum a reuşit un antreprenor să transforme o afacere în pragul falimentului într-unul dintre cele...