• Publicat:
Financiar

Una dintre cele mai bogate femei din lume A MURIT într-un accident aviatic petrecut în Germania

Una dintre cele mai bogate femei din lume A MURIT într-un accident aviatic petrecut în Germania
Trei persoane, printre care se afla și Natalia Filjowa, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, au murit duminică în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni la sud de orașul german Frankfurt, a anunțat poliția, potrivit presei germane.

Potrivit cotidianului german Bild, un avion ușor de șase locuri s-a prăbușit într-un câmp și a izbucnit în flăcări lângă Egelsbach, un oraș din statul Hesse.

Avionul care s-a prăbușit în Germania aparține companiei aeriene Globus, care face parte din S7 Airliner, a declarat pentru agenția rusă Sputnik o sursă din cadrul Agenției Federale de Transport Aerian din Rusia (Rosaviatsia).

S7 Airlines a confirmat decesul co-proprietarei companiei, Natalia Fileva, ca urmare a accidentului. Anterior, o sursă a declarat pentru Sputnik că incidentul a curmat viețile Nataliei Fileva și a tatălui ei.

Natalia Fileva, soția directorului S7 Vladislav Filev, zbura în Germania pentru un tratament medical, a precizat sursa. Cea de-a treia victimă este pilotul avionului.

O mașină de poliție care se îndrepta spre locul accidentului s-a izbit de un alt automobil, anunță agenția de presă DPA. Trei polițiști au fost răniți, iar două persoane din cealaltă mașină au murit.

Cu o avere de 600 de milioane de dolari, Filjowa a fost una dintre cele mai bogate femei din Rusia, ocupând locul patru, potrivit revistei „Forbes”.

Inchide