Ialomițianu, la Gândul LIVE: „Băsescu a lansat un atac incorect la Iohannis”

Redactor:
Diana Marcu
"Băsescu a lansat un atac incorect la Iohannis". Detalii la Gândul LIVE

„Dl Klaus Iohannis nu avea posibilitatea să respingă propunerea făcută de dl Victor Ponta pentru ministerul de Finanțe, pentru dl Teodorovici. Nu era justificată acea critică”, a afirmat Gheorghe Ialomițianu la Gândul LIVE.

„A fost o critică pe care Iohannis nu o merita. Putea respinge acea propunere a lui Victor Ponta dacă teodorovici avea o problemă de legalitate, or el era ministru în funcție la Fonduri Europene”, a mai spus deputatul PNL. Deci mi se pare incorect cum a procedat domnul Traian Băsescu, iar președintele Klaus Iohannis nu își permitea să se afle în treabă. Dacă avea un motiv foarte serios să o facă ar fi făcut-o”.

Întrebat cu ce alt nume s-ar fi putut prezenta PSD pentru portofoliul Finațelor, Ialomițianu l-a indicat pe Viorel Ștefan. În opinia sa, omul potrivit  să preia Finațele ar fi trebuit să aibă „expertiză în implementarea Codurilor Fiscale, în îmbunătățirea colectării veniturilor, o persoană specializată pe macroeconomie. Dl Teodorovici trebuia să rămână la Fonfuri Europene”, a conchis invitatul Gândul LIVE.

 

Inchide