Ce urmează pentru ZODII, după ce Mercur a ieșit astăzi din retrograd

Ce urmează pentru ZODII, după ce Mercur a ieșit astăzi din retrograd
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 25/04/2024, 21:50
Actualizat: 25/04/2024, 21:55

Mercur a ieșit retrograd joi, 25 aprilie, ceea ce înseamnă că lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, astfel că zodiile vor trebui să asimileze învățămintele de până acum. Odată ce Mercur reintră pe făgașul normal, nativii vor fi înzestrați cu puteri pe care nu le credeau posibile.

Procesele de gândire vor fi mai ușor de evaluat, dar și mai eficiente, iar deciziile importante nu vor mai necesita amânare. Greșelile făcute în trecut vor depăși acum o nouă etapă și, cu toate că vor exista și momente dureroase, zodiile vor putea să o ia de la capăt, potrivit Yourtango.com.

Mișcări astrale precum Luna Plină în Scorpion, dar și Mercur care iese din retrograd, le vor aduce nativilor sentimente de ușurare.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii trebuie să-și regăsească răbdarea, în această perioadă, și este bine să-și exprime ideile cu claritate și să se facă ascultați, atunci când au cea mai mare nevoie. Nu trebuie să se grăbească în luarea deciziilor, ma ales că au mai multe opțiuni disponibile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii acestei zodii au șansa de a se concentra pe ceea ce își doresc, fără a fi deranjați de cei din jur, iar ieșirea lui Mercur retrograd le oferă o portiță către schimbarea. Mai mult, vor să treacă la planuri mai realiste de viitor și sunt dornici să-și atingă visurile și de a se conecta la sinele autentic.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt foarte atenți la detalii și vor să comunice acest lucru celor din jur, astfel că vorbesc cu toată lumea și creează legături pe care nu le credeau posibile. Aceștia își exprimă ideile într-un mod cât mai original și sunt lăudați pentru acest lucru. Ei unt deschiși la noi perspective, chiar dacă acest lucru îi sperie la început.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii vor să-și exprime sentimentele într-un mod cât mai sănătos și au șansa de a scăpa de o problemă pe care au ținut-o ascunsă multă vreme. Trebuie să-și stabilească limite pentru a nu mai fi răniți în viitor, iar sinceritatea îi va duce pe culmi pe care nu le credeau posibile până acum.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii trebuie să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, în timp ce promovarea unor idei în care cred le poate aduce atât aplauze cât și cârcoteli. Interesele pe care le au în prezent nu se aliniază cu cele ale prietenilor sau partenerului lor de viață. Ei își continuă drumul personal și nu se interesează de problemele altora.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din Fecioară sunt îndemnați de astre să se concentreze asupra ascultării profunde, iar cei din jur le apreciază perspicacitatea și abilitățile de comunicare. Vor să construiască relații autentice și semnificative, iar schimbarea pe care și-o doresc este mai aproape decât și-au imaginat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din Balanță sunt foarte echilibrați și obiectivi în comunicare, folosindu-se de abilitățile pe care le-au căpătat în ultima perioadă, notează Astrology.com. Negociază la locul de muncă și ajung să găsească soluții acolo unde existau doar probleme până acum.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii trec printr-o perioadă de introspecție, iar sentimentele pe care le au față de cei din jur îi ajută să se simtă mai puternici și mai sinceri. Și, deși sunt vulnerabili și deschiși, se concentrează foarte profund pe ceea ce își doresc cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din Săgetător sunt deschiși la noi perspective de viață și își folosesc entuziasmul pentru a-și exprima viziunile. Ei se inspiră de la cei din jur și au șansa să exploreze tot ceea ce nu au apucat până acum. Aventura este în fața lor și vor să o descopere, singuri sau alături de prieteni.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se concentrează mai mult pe acțiuni. Și, dacă până în prezent viața lor era concentrată pe vorbe și comunicare, acum au nevoie de învățare și experiențe pentru viitor. Cei din jurul lor îi pot aduce mai aproape de propriile dorințe și idei.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii din Vărsător vor să comunice mult mai eficient cu cei din jur, își exprimă ideile originale și sunt deschiși la schimbare. Experiențele lor îi ajută pe cei din familie să le observe latura artistică și se lasă inspirați pentru a-și dezvolta afaceri de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din această zodie sunt empatici și plini de compasiune, iar sensibilitatea de care dau dovadă îi ajută pe ceilalți să le observe mai ușor comportamentul și să se conecteze mai profund la relațiile de viitor. Sentimentele Peștilor sunt unele autentice.

FOTO – Caracter ilustrativ: Shutterstock

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ