ALEGERI SUA 2020. Alertă la Washington, mișcarea QAnon intră în Congresul american! FBI vorbește despre terorism domestic!

ALEGERI SUA 2020. Alertă la Washington, mișcarea QAnon intră în Congresul american! FBI vorbește despre terorism domestic!
ALEGERI SUA 2020. Alertă la Washington, mișcarea QAnon intră în Congresul american! FBI vorbește despre terorism domestic! / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 04/11/2020, 10:54

S-a dat alerta la Washington după ce mișcarea QAnon a intrat în Congresul american. Victoria republicanei Marjorie Taylor Greene a aprins beculețele FBI, care face legătura între noua „ambasadoare” a Georgiei în Camera Reprezentanților și mișcarea QAnon.

Despre QAnon se știe că promovează tot felul de teorii ale conspirației, fiind o mișcare extrem de periculoasă pe care FBI o tratează drept potențială amenițare de terorism domestic.

Marjorie Taylor Greene câștigă în Georgia, QAnon intră în Congresul SUA

Marjorie Taylor Greene este nu numai o adeptă a ideilor împrăștiate pe Internet de QAnon, ci și o puternică susținătoare a controversatei grupări. În vârstă de 46 de ani, Marjorie Taylor Greene face parte dintr-un grup de mai mulți candidați republicani care și-au exprimat sprijinul pentru QAnon.

Printre ideile promovate de QAnon, și aceea că președintele Donald Trump luptă împotriva Deep State și a unor rivali democrați pedofili.

Candidată în Georgia, unul dintre statele conservatoare, victoria lui Marjorie Taylor Greene era așteptată, ea având parte de o „rezistență” minimă a rivalilor democrați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase