Bogătașul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, și-a încheiat testamentul cu două zile înainte să se sinucidă / Cine va moșteni averea de 577 milioane de dolari

Bogătașul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, și-a încheiat testamentul cu două zile înainte să se sinucidă / Cine va moșteni averea de 577 milioane de dolari
Publicat: 20/08/2019, 11:32

Jeffrey Epstein și-a pus afacerile în ordine stabilind în ce se întâmplă cu averea sa estimată la 577 milioane de dolari, cu numai două zile înainte să își ia viața, în timp ce era în închisoare pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori la Centrul Metropolitan de Corecție din Manhattan.

Epstein și-a semnat testamentul pe 8 august. Documentul a fost înregistrat în Insulele Virgine, unde miliardarul era proprietarul a două insule.

Chiar dacă pentru rubrica dedicată rudei celei mai apropiate, Epstein l-a desemnat pe fratele său, Mark, încă nu se știe dacă acesta va moșteni averea.

Documentele date publicității de New York Post îi desemnează pe Darren Indyke și Richard Kahn, care vor fi plătiți cu câte 250 de mii de dolari pentru îndeplinirea ultimelor dorințe ale lui Epstein.

Potrivit testamentului, averea lui Epstein constă în 56 de milioane de dolari cash, venituri fixe de peste 14 milioane de dolari, aproape 113 milioane de dolari în acțiuni, în jur de 195 de milioane de dolari în capital privat și fonduri speculative și șase proprietăți în valoare de 178 de milioane de dolari.

Omul de afaceri a fost descoperit mort în celula în care era deținut pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori la Centrul Metropolitan de Corecție din Manhattan, sâmbătă, 10 august, la vârsta de vârsta de 66 de ani.

În urmă cu 11 ani, Epstein, care avea legături cu Hollywood-ul și lumea politică din SUA, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzațiile de solicitare a serviciilor unor prostituate. Atunci, el a fost acuzat că, împreună cu asistenții săi personali, ademenea minore în locuința sa din Palm Beach, Florida., sub pretextul „masajelor”. Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual și le plătea cu sume cuprinse între 200 și 1.000 de dolari.

Sentința i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară. Totodată, a fost înscris în registrul național al infractorilor sexuali. În închisoare, Epstein ocupa celulă individuală. El putea părăsi închisoarea 12 ore pe zi, pentru a merge la birou, o situație criticată de analiștii în domeniu.

Epstein s-a născut în 1953, în cartierul Brooklyn din New York.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Job-ul din România plătit cu 5.000 de lei/lună, pentru care ai nevoie 'decât' de 8...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok...
Cum face amor, la 85 de ani, Jane Fonda: 'Îmi pun picioarele după...'
"Tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. Am crezut că o să mor"....
Dusterul pe care românii nu l-au putut cumpăra se vinde pe AUTOVIT. Cât costă cea...
Profesorii vor primi bani în plus! Când intră suma pe card şi la ce pot...
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
Oana Zăvoranu, jefuită de soț de 2 milioane €! Ce calvar a îndurat Oana Zăvoranu...
APARE pe cer VINERI, 29 septembrie! Cum să vezi CEA MAI MARE Lună din 2023
Cutremur total! Gabriela FIREA a anunțat: ȊL PĂRĂSESC
Scandalul 2 Mai - Breaking News. S-a aflat abia acum adevărul
Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o...
BANCUL ZILEI. Două tipe foarte frumoase discută în club: Dragă de când s-a cuplat cu...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse