BREXIT. Boris Johnson promite că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană în ianuarie

Redactor:
Teodora Marinescu
BREXIT. Boris Johnson promite că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană în ianuarie
Premierul britanic Boris Johnson a promis miercuri că Marea Britanie urmează să iasă din Uniunea Europeană în luna ianuarie, în contextul în care liderii țărilor europene au aprobat o nouă amânare, relatează site-ul agenției Reuters.

„Este minunat să văd atât de mulți dintre voi aici…la începutul a ceea ce eu consider a fi cele mai importante alegeri pe care țara noastră le-a organizat într-o generație”, a declarat Johnson în cadrul unui miting desfășurat în orașul Birmingham.

Camera Comunelor a aprobat cererea premierului Boris Johnson de organizare a unui scrutin parlamentar anticipat pe 12 decembrie. Premierul britanic vrea alegeri anticipate pentru a depăși impasul politic referitor la retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Liderii țărilor europene au aprobat cererea Guvernului Johnson de amânare a Brexit până pe 31 ianuarie 2020.

Tags:
×
Proteste violente la Belgrad!

Mii de sârbi sunt din nou in fața Parlamentului pentru a protesta față de măsurile pe care autoritățile le iau împotriva răspândirii coronavirusului.

Publicată de Gandul pe Vineri, 10 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide