Costel, un român dat dispărut acum șase săptămâni, a fost găsit MORT în Italia. Apropiații nu mai știau nimic despre el

Costel, un român dat dispărut acum șase săptămâni, a fost găsit MORT în Italia. Apropiații nu mai știau nimic despre el
Sursa foto: canaledieci.it
Publicat: 19/03/2023, 17:20

Costel, un român cu dizabilități din Italia, a fost găsit mort în Peninsulă, la șase săptămâni de la declararea dispariției de către familia sa.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort în Tivoli, vineri, în apropierea unei cariere.

El a fost identificat de către oamenii legii după haine, însă ulterior a fost identificat și de către aparținători, informează Observator.

Bărbatul era bolnav și urma un tratament medicamentos atunci când a dispărut de acasă, pe 4 februarie. Atunci, familia a făcut un apel disperat pentru a-l găsi pe Costel, pentru că nimeni nu mai știa nimic de acesta.

Costel ar fi putut muri de foame

Aceasta a fost a patra oară când Costel, o persoană cu dizabilități și diverse probleme de sănătate, și-a pierdut orientarea și a dispărut de acasă. Ca și în celelalte ocazii, familia a sperat că îl va găsi în viață, însă, de data aceasta, norocul nu a mai fost de partea lor.

Pe 4 februarie, înainte de a ieși, i-a spus mamei sale că se duce după ţigări. Apoi a plecat din nou, probabil pe jos. Pe 6 februarie a fost tratat și la spitalul din Tivoli. Cu toate acestea, după ce a plecat din spital, lui Costel i s-au pierdut urmele.

El a plecat de acasă fără documente, dar și fără medicamentele de care avea mare nevoie.

Autoritățile așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cu exactitate cauza morții. La examinarea preliminară a cadavrului, medicii nu au identificat urme de violență și au informat că există posibilitatea ca bărbatul să fi murit din cauza bolilor de care suferea sau de foame și de frig, la câteva zile de la dispariție, mai notează sursa citată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase