Donald Trump dorește „o investigație completă” în cazul morții lui Jeffrey Epstein

Redactor:
Bianca Pavaluca
Donald Trump dorește „o investigație completă” în cazul morții lui Jeffrey Epstein
Președintele american Donald Trump a anunțat marți că dorește „o investigație completă" în cazul morții omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a spânzurat în celula sa sâmbătă, într-o închisoare din New York, conform Reuters.

„Ceea ce spun este că doresc o investigație. Doresc o investigație completă, acesta este lucrul pe care îl cer. Acesta este lucrul pe care îl face procurorul nostru general. Realizează o investigație completă”, a declarat marți Donald Trump.

Dr. Barbara Sampson, medicul legist șef al orașului New York, este de părere că Jeffrey Epstein, un om de afaceri cu legături cu o serie de politicieni, inclusiv Donald Trump și Bill Clinton, s-a sinucis prin spânzurare în celula sa.

Potrivit unui oficial american, care a preferat să-și păstreze anonimatul, fostul om de afaceri a fost găsit spânzurat în celula sa, unde era închis după ce a fost pus sub acuzare pentru trafic de minori în scopuri sexuale.

Procurorul general al SUA, William Barr, a cerut FBI-ului și Departamentului de Justiție o anchetă cu privire la moartea miliardarului american Jeffrey Epstein, declarându-se „îngrozit” de decesul acestuia în timp ce se afla în custodia poliției federale.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide