Familia Regală Britanică reacționează după interviul susținut de Harry și Meghan: „Vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei”

Familia Regală Britanică reacționează după interviul susținut de Harry și Meghan: „Vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei”
Familia Regală Britanică reacționează după interviul susținut de Harry și Meghan: „Vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei” / Sursă FOTO: Profimedia Images
Publicat: 10/03/2021, 08:36
Actualizat: 10/03/2021, 08:37

Familia Regală Britanică reacționează după dezvăluirile făcute de Harry și și Meghan Markle în interviul pentru pentru Oprah Winfrey.

Fosta actriță Meghan Markle și prințul Harry i-au acordat recent un interviu celebrei prezentatoarea Oprah Winfrey. Meghan Markle a dezvăluit că unii dintre membrii familiei regale au exprimat în faţa prinţului Harry anumite îngrijorări legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie. Aceasta a mai povestit că, după nunta din 2018, s-a gândit la sinucidere şi automutilare. Aceasta a solicitat ajutor şi protecţie din partea Casei Regale, dar a fost ignorată.

Familia Regală Britanică reacționează: „Toată familia este întristată să afle amploarea dificultăților”

În acest context, Familia regală Britanică a reacționat prin intermediul unui comunicat. Aceasta își exprimă întristarea cu privire la dificultățile pe care cei doi soți le-au trăit în ultimii ani

„Toată familia este întristată să afle amploarea dificultăților prin care au trecut Harry și Meghan în ultimii ani. Probleme dezvăluite, în particular cea a rasei, sunt îngrijorătoare. În timp ce unele fapte ar putea varia, sunt luate foarte în serios și vor fi adresate de către familie în particular. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei”, arată sursa citată.

De asemenea, Meghan Markle a susținut în cadrul interviului că fiului său, Archie, i-a fost negată titlul de prinț. Motivul ar fi fost culorea pielii lui. Acest fapt însemna că nu i se va acorda nici securitate, de care beneficiază ceilalți membrii ai familiei regale.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a susținut aceasta.

În cadrul interviului, prințul Harry a susținut că lipsa de sprijin din partea familiei i-a determinat să facă un pas înapoi. Iar Meghan Markle a mărturisit că la un moment dat a avut gânduri de sinucidere.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase