Fetiță de 10 ani, reținută după ce a împușcat mortal o femeie care se certa cu mama ei

Fetiță de 10 ani, reținută după ce a împușcat mortal o femeie care se certa cu mama ei
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Profimedia
Publicat: 09/06/2022, 14:54

O fetiță de 10 ani din statul american Florida a fost arestată marți, după ce ar fi împușcat mortal o femeie care se certa cu mama ei, potrivit Departamentului de Poliție din Orlando.

Copilul a fost plasat în custodia Departamentului pentru Copii și Familie din Florida, potrivit CNN.

Procurorul Monique H. Worrell a informat că analizează cazul și va lua în considerare „toate faptele, inclusiv vârsta copilului și toate circumstanțele, înaintea luării unei decizii”.

„Vreau să fie clar: instituția noastră nu a luat nicio decizie de punere sub acuzare a minorei. (…) Este unul dintre cele mai tragice cazuri pe care le-am văzut în cariera mea de 22 de ani”, a declarat procurorul.

Mama fetiței a fost și ea reținută.

„Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama”

Potrivit martorilor, incidentul a avut loc în noaptea de 30 mai, când mama copilului și victima, Lashun Denise Rodgers, în vârstă de 41 de ani, au început să se certe în fața unui complex rezidențial.

Copilul se afla alături de mama ei în momentul în care a început cearta, potrivit procesului-verbal întocmit de polițiști.

Mama copilului ar fi lovit-o cu pumnul pe Rodgers, care a ripostat.

Iubitul mamei copilului, care se afla și el acolo, le-a spus polițiștilor că a încercat să le despartă pe cele două, dar că Rodgers ar fi sărit din nou la bătaie. Ulterior, acesta spune că cea mică a apărut cu un pistol în mâini și ar fi tras „unul sau două focuri” în Rodgers.

Potrivit acestuia, fetița ar fi spus că Rodgers „nu ar fi trebuit să o lovească pe mama mea”.

Victima a fost transportată la spital, unde a decedat ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase