Încă un incident în care e implicată compania American Airlines: O femeie a fost legată cu bandă adezivă de scaun | VIDEO

Încă un incident în care e implicată compania American Airlines: O femeie a fost legată cu bandă adezivă de scaun | VIDEO
Foto: @lol.airee/TikTok
Publicat: 11/07/2021, 15:46

Compania aeriană American Airlines se confruntă cu un nou incident care a devenit viral pe rețelele sociale.

O femeie a fost prinsă cu bandă adezivă de scaun în timpul unui zbor, după ce, se pare, a atacat însoțitoarele de zbor și ar fi încercat să deschidă ușa avionului înainte ca acesta să aterizeze, informează Adevărul.

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe internet.

În videoclipul filmat și postat pe TikTok, o femeie neidentificată poate fi văzută cu bandă adezivă în jurul corpului și al gurii, în timp ce încearcă să țipe la pasagerii care coboară din avion.

Pilotul a vorbit în cele din urmă şi a cerut oamenilor să rămână pe locurile lor din cauza „unei situaţii în avion”, deşi nu a mai adăugat şi alte detalii. În timp ce avionul ateriza, o însoţitoare de bord care stătea lângă pasageri a explicat că o femeie care are o problemă mentală, a încercat să coboare din avion.

Femeia ar fi devenit agresivă, muşcând, scuipând şi atacând însoţitoarele de zbor, ceea ce a determinat în cele din urmă echipajul să o lege de scaun.

American Airlines a confirmat că o femeie „a încercat să deschidă uşa de îmbarcare” în timpul zborului şi a fost reţinută „pentru siguranţa şi securitatea altor clienţi şi a echipajului”.

American Airlines, acuzată de o femeie că ar fi fost oprită să călătorească din cauza ținutei

Acesta este cel de-al doilea incident în care compania American Airlines este implicată în doar câteva zile.

Deniz Saypinar, o culturistă și model de fitness de origine turcă, susține că a fost recent împiedicată să urce într-un avion, iar personalul i-ar fi spus că hainele pe care aceasta le purta „deranjează alte familii”.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, susține că aștepta un zbor din Texas către Miami pe Aeroportul Internațional Dallas / Fort Worth, când mai multe însoțitoare de zbor de la compania aeriană American Airlines i-au spus că hainele pe care le purta sunt nepotrivite.

Femeia a povestit pățania pe Instagram, acolo unde are peste un milion de urmăritori. Pe rețeaua de socializare, ea spune că personalul companiei aeriene i-ar fi spus că este „goală”, iar ținuta sa deranjează familiile de pe aeroport.