Lovitură sub centură pentru Boris Johnson: Fratele premierului britanic și-a dat demisia din Guvern

Lovitură sub centură pentru Boris Johnson: Fratele premierului britanic și-a dat demisia din Guvern
Publicat: 05/09/2019, 15:18

Boris Johnson îi mulțumește fratelui său pentru munca depusă

Prim-ministrul britanic Boris Johnson i-a mulțumit joi fratelui său, Jo Johnson, pentru munca depusă în funcțiile de ministru adjunct și parlamentar, după anunțul făcut de acesta privind demisia, relatează Reuters.

„Prim-ministrul ar dori să îi mulțumească lui Jo Johnson pentru munca depusă”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson.

„A fost un ministru talentat și un parlamentar fantastic. Prim-ministrul, în calitate de politician și frate, înțelege că nu a fost un lucru ușor pentru Jo”, a adăugat acesta.

Știre inițială

„A fost o onoare să reprezint Orpington pentru o perioadă de nouă ani și să fiu ministru sub trei prim-miniștri”, a declarat Jo Johnson.

„În ultimele săptămâni am fost împărțit între loialitatea pentru familie și interesele naționale- este o tensiune imposibil de rezolvat și este timpul ca alte persoane să îmi ia locul de ministru adjunct și parlamentar”, a adăugat fratele prim-ministrului britanic.

Jo Johnson a votat în anul 2010 pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană și pe parcursul anilor a dat dovadă de un spirit pro-european, contrar prim-ministrului Boris Johnson.

Deși nu a criticat niciodată în public dorința lui Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din UE fără un acord, este puțin probabil să fie de acord cu acest scenariu, conform Reuters.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase