Loredana Dinu
07.02.2020
Internațional

Nancy Pelosi, Președintele Camerei Reprezentanților, a rupt discursul lui Donald Trump, susținut la Starea Națiunii

Nancy Pelosi, Președintele Camerei Reprezentanților, a  rupt discursul lui Donald Trump, susținut la Starea Națiunii

Donald Trump a scos din pălărie câteva trucuri în stilul reality-show-ului în discursul de marți seară  – a oferit unei tinere fete o bursă, a reunit un ofițer militar cu familia sa și a prezentat o medalie de onoare unei gazete de radio la mijlocul discursului. Dar președintele nu a fost singurul care a atras atenția – președintele Camerei Nancy Pelosi Nancy Pelosi este din nou vedeta internetului.

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a srupt o copie a discursului lui Donald Trump marți, la scurt timp după ce acesta și-a încheiat discursul.

Așa cum este obișnuit, Trump i-a transmis lui Pelosi, o copie a observațiilor sale înainte de a începe discursul. Dar de îndată ce a fost terminat și în timp ce republicanii își înveseleau observațiile, ea s-a ridicat în spatele președintelui și a rupt actele discursului.

Gestul fără precedent a fost doar unul dintre numeroasele semne de dispută între cei doi lideri și, mai pe larg, între membrii ambelor partide politice.

Mai devreme seara, după ce Trump a ajuns la pupitru înainte de a-și începe observațiile, nu a strâns mâna întinsă a lui Pelosi. El a continuat să susțină un discurs profund partizanat, provocând gemetele audibile ale democraților, întrucât republicanii adesea au aplaudat cu voce tare.

Și, astfel, pentru a doua oară, Pelosi a devenit virală. Răspunsul pe rețelele de socializare a fost atât instantaneu, cât și exploziv, de la apelurile pentru Pelosi să demisioneze la ciudata afirmație a fostului vorbitor Newt Gingrich, potrivit căreia Pelosi „nu este inteligentă sau drăguță”. Unii au descris-o pe Pelosi drept „erou”, transmite wmagazine.com.

Donald Trump a vorbit despre o serie de subiecte așteptate, inclusiv economia Statelor Unite, acordurile comerciale și imigrația în timpul statului Uniunii, marți seară, în camera Camerei.

Sursă FOTO:  Nowthis  Election

Inchide