„Noul Nostradamus”, profeție CUMPLITĂ pentru ziua de marți, 18 iunie: „Cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa al treilea război mondial”

„Noul Nostradamus”, profeție CUMPLITĂ pentru ziua de marți, 18 iunie: „Cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa al treilea război mondial
Sursa foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ
Publicat: 18/06/2024, 09:09

Cursa înarmărilor nucleare deja este în toi, iar un Al Treilea Război Mondial este pe cale să devină o realitate, spun profeții zilelor noastre, mai ales după amenințările repetate ale Rusiei, Chinei, Iranului și Coreei de Nord. 

Al Treilea Război Mondial este aproape de noi, potrivit predicțiilor îngrijorătoare făcute de Kushal Kumar, un astrolog etichetat drept „Noul Nostradamus”.

El a afirmat că cel de-al treilea război mondial va izbucni marți, pe 18 iunie – și a reiterat acum că își menține previziunile sumbre.

Astrologul indian, care prezice evenimentele mondiale, a prezis recent creșterea tensiunilor dintre Israel și Hamas, Rusia și NATO, Coreea de Nord și Coreea de Sud și China și Taiwan.

Kumar susține că a folosit harta astrologică vedică, care se bazează pe cultura hindusă, pentru a le desluși.

Folosind harta alinierii planetare și stelare, despre care se spune că este o „hartă a karmei noastre”, Kumar a identificat data exactă la care va izbucni conflictul global.

„Noul Nostradamus”, profeție apocaliptică pentru ziua de marți

„ACUM, marți, 18 iunie 2024 are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa al treilea război mondial. deși 10 și 29 iunie pot avea și ele un cuvânt de spus”.

Cu doar câteva zile înainte ca predicția sa să iasă la iveală, el a întărit aceste afirmații șocante despre viitorul omenirii așa cum îl știm acum.

„Se poate observa aici că alerta predictivă pentru o mai bună îngrijire și o strategie adecvată implică o interpretare atentă și serioasă a impacturilor planetare, în timp ce o eroare sau o scăpare umană neintenționată nu poate fi exclusă în totalitate.

Așadar, urmăriți scenariul de război în curs de dezvoltare în punctele fierbinți de pe glob pe măsură ce trec zilele”, spune Noul Nostradamus.

Kumar a afirmat că escaladarea conflictului dintre Israel și Liban, atacurile teroriste din Pakistan și soldații nord-coreeni care au trecut linia de demarcație în Coreea de Sud indică faptul că profeția sa este exactă.

Aceasta vine, de asemenea, după ce Vladimir Putin a declarat că este ‘împins până la punctul de neîntoarcere’ de către Occident în legătură cu cel de-al treilea război mondial.

Liderul de la Kremlin le-a spus oficialilor din ministerul de externe: „Apelurile de a provoca o înfrângere strategică Rusiei, care deține cel mai mare arsenal de arme nucleare, demonstrează nesăbuința extremă a politicienilor occidentali.

„Aceștia fie nu înțeleg amploarea amenințării pe care o creează – fie sunt pur și simplu obsedați de propriul lor sentiment de impunitate și excepționalism. Ambele pot duce la tragedie”.

Consecințele apocaliptice ale celui de-Al Treilea Război Mondial

Un profesor de științe atmosferice și oceanice a dezvăluit recent pentru Metro.co.uk care ar fi consecințele terifiante ale unui război nuclear total.

Brian Toon a explicat cum milioane de oameni din întreaga lume ar putea fi exterminați în doar câteva ore, iar supraviețuitorii ar fi aruncați într-o „iarnă nucleară” înfiorătoare.

Chiar și premierul Rishi Sunak a avertizat luna trecută că lumea este mai aproape de o escaladare nucleară periculoasă „decât în orice alt moment de la Criza rachetelor din Cuba”.

Șeful forțelor armate britanice, amiralul Sir Tony Radakin, a insistat săptămâna trecută că discuțiile despre un „armaghedon nuclear” nu sunt decât „vorbe-n vânt”, deoarece NATO este mult prea puternică.

Primul Nostradamus, Michel de Nostredame, a fost un astrolog francez care a publicat cartea „Les Propheties” în 1555.

Cartea era o colecție de 942 de catrene poetice care, aparent, preziceau evenimente viitoare.

Mulți oameni cred că a prezis corect incendiul din Londra, Revoluția Franceză, ascensiunea lui Napoleon și a lui Hitler, ambele războaie mondiale, 11 septembrie 2001 și chiar moartea Dianei, Prințesa de Wales.

De asemenea, se presupune că a prezis moartea reginei Elisabeta a II-a în 2022 – și chiar i-a ghicit corect vârsta.

Citește și:

Secretarul NATO pregătește Europa pentru un război nuclear cu Rusia și China: „Este garanţia finală de securitate, o modalitate de menținerea păcii”

Rusia acuză NATO de ”escaladarea tensiunilor”, ca reacție la afirmațiile lui Stoltenberg despre armele NUCLEARE

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...