O româncă a fost atacată și stropită cu acid pe față, în Italia. Poliția îl caută pe agresor

O româncă a fost atacată și stropită cu acid pe față, în Italia. Poliția îl caută pe agresor
Foto cu caracter ilustrativ / Shutterstock
Publicat: 17/12/2021, 16:30

O româncă a ajuns, în stare gravă la spital, după ce a fost atacată cu acid, vineri,  pe o stradă de la periferia Romei, scriu jurnaliștii italieni de la Repubblica.

Femeia  a fost transportată de urgență la Spitalul Umberto Primo, din Roma, fiind în pericol de moarte. Din fericire, românca este acum în afara oricărui pericol, chiar dacă starea sa de sănătate rămâne critică.

Atacul a avut loc la primele ore ale dimineții și nu era nimeni în jur care să-l fi văzut pe agresor, astfel că polițiștii îl caută în continuare pe acesta. De asemenea, în zona în care a avut loc atacul nu există camere de supraveghere, potrivit Reppublica.it.

Cine ar fi atacatorul

Din primele cercetări, poliția crede că atacatorul este un bărbat cu care femeia se cunoaște. În acest caz, procurorul a deschis un dosar pentru vătămări foarte grave și se ia în calcul varianta ca infracțiunea să fie încadrată, în final, ca tentativă de omor.

Anchetatorii sunt de părere că atacul ar putea fi unul planificat. Pentru început, au fost vizați apropiații româncei.

Citește și Cum a omorât-o un pescar italian pe Ruxandra, o româncă de 33 ani. Femeia a fost strangulată minute în șir, apoi băgată în doi saci și aruncată în prăpastie