O tânără fotomodel din Brazilia a fost răpusă de coronavirus, la numai 18 ani, deși era vaccinată anti-COVID. Ce s-a întâmplat

O tânără fotomodel din Brazilia a fost răpusă de coronavirus, la numai 18 ani, deși era vaccinată anti-COVID. Ce s-a întâmplat
Valentina Boscardin (FOTO: Instagram)
Publicat: 13/01/2022, 18:30

Modelul brazilian Valentina Boscardin a murit, la vârsta de 18 ani, în urma complicațiilor apărute după ce s-a îmbolnăvit de Covid, deși era vaccinată împotriva coronavirusului.

Tânăra, care fusese internată de câteva zile într-un spital din São Paulo, a suferit o tromboză care i-a pus capăt vieții în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie, potrivit ziare.com.

Mama sa, jurnalista Marcia Boscardin, a fost cea care a confirmat vestea tristă prin intermediul rețelelor de socializare cu o imagine în care apare alături de fiica ei.

„Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes. Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Fiica mea, te voi iubi pentru totdeauna. Un înger se ridică la cer”, a scris ea pe contul său de Instagram, care e plin de mesaje de condoleanțe.

Potrivit jurnalistei, care a fost un manechin renumit în anii 1990, fiica ei nu suferea de nicio patologie anterioară și primise două doze de vaccin Pfizer.

Un apropiat al familiei, Felipeh Campos, s-a alăturat condoleanțelor de pe rețelele de socializare și s-a referit la viitorul promițător pe care îl avea tânăra.

„Fiica iubitei modele și femei de afaceri Marcia Boscardin, s-a stins din viață la 18 ani, victimă a unei tromboze după ce a contractat coronavirusul. Valentina era în plină ascensiune și gata să înceapă o carieră internațională. Ce veste tristă! Cum să-i spun unei mame că trebuie să continue după această pierdere? A fost imunizată cu ambele două doze Pfizer. Odihnă, Valentina”, a precizat el.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult