Sinead O’Connor a ajuns din nou în spital. Cântăreața se consideră vinovată de moartea fiului său: „Nu mai merit să trăiesc”

Sinead O’Connor a ajuns din nou în spital. Cântăreața se consideră vinovată de moartea fiului său: „Nu mai merit să trăiesc”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 24/01/2022, 10:47

Celebra cântăreață Sinead O’Connor a ajuns în spital după ce fiul său, în vârstă de doar 17 ani, s-a sinucis la începutul acestei luni.

Potrivit MEDIAFAX, O’Connor s-ar învinovăți pentru moartea fiului ei, ea scriind pe rețelele de socializare „viaţa mea a fost un dezastru din ziua în care m-am născut. Dumnezeu m-a greşit”.

Cu câteva ore înainte de a fi internată, ea a postat mai multe mesaje pe o rețea de socializare.

„Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu şi ceilalţi copii ai mei. Nu merit să trăiesc. E vina mea. Nu este vina părinţilor mei, a familiei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a greşit”, a scris artista.

În cele din urmă, cântăreaţa a încercat să-i liniştească pe numeroşii fani îngrijoraţi pentru ea: „Îmi pare rău. N-ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu poliţiştii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că v-am supărat”.

Fiul lui Sinead O’Connor s-a sinucis la doar 17 ani

Sinead O’Connor a anunțat la începutul lunii că fiul său, Shane, în vârstă de numai 17 ani, s-a sinucis.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris cântăreața.

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.