Un fost șef al Pentagonului vrea ca președintele Joe Biden să renunțe la controlul exclusiv al codurilor nucleare!

Un fost șef al Pentagonului vrea ca președintele Joe Biden să renunțe la controlul exclusiv al codurilor nucleare!
Un fost șef al Pentagonului vrea ca președintele Joe Biden să renunțe la controlul exclusiv al codurilor nucleare! / Sursa FOTO: https://upload.wikimedia.org
Publicat: 10/01/2021, 09:00

Urmare a violențelor produse miercuri în capitala Washington, multe s-au petrecut și încă pe atâtea se pitrocesc de către minți diabolice. După ce companiile din Big Tech au oficializat cenzura pe rețelele de socializare, un fost șef al Pentagonului aduce în discuție un subiect extrem de periculos: controlul exclusiv al codurilor nucleare!

William Perry a fost secretar al Apărării între 1994 și 1997 și s-a remarcat prin nimic. Acum, el otrăvește America prin remarca „Este timpul să li se retragă «mingea de fotbal» nucleară tuturor preşedinţilor”.

William Perry. Cu ochii pe servieta nucleară a președintelui

Fostul șef al Pentagonului i-a recomandat lui Joe Biden să renunţe la controlul exclusiv al codurilor nucleare, considerând că sistemul actual este „antidemocratic, depăşit, inutil şi extrem de periculos”. Într-un editorial publicat de cotidianul Politico, William Perry a remarcat că Donald Trump „încă are degetul pe butonul nuclear”.

Este timpul să li se retragă «mingea de fotbal» nucleară acestui preşedinte şi tuturor preşedinţilor care îi vor succeda. Acest lucru nu mai este necesar şi însăşi existenţa sa reprezintă un pericol pentru securitatea noastră naţională”, a subliniat el. Perry mai scrie că, odată cu alegerea sa, preşedintele SUA „obţine dreptul absolut de a lansa un război mondial. El nu are nevoie de încă o opinie. Secretarul apărării nu are un cuvânt de zis. Congresul nu joacă niciun rol”.

La fel ca liderul Rusiei, și preşedintele SUA este însoţit în permanență de un consilier militar care transportă o servietă, supranumită „mingea de fotbal nucleară”, ce conţine toate elementele necesare unei lovituri nucleare.