Un traficant care și-a uitat geanta cu droguri într-o gară… a apelat la poliție ca să o găsească

Un traficant care și-a uitat geanta cu droguri într-o gară... a apelat la poliție ca să o găsească
Autospecială din dotarea Poliției germane (FOTO - ilustrativ: Pixabay.com)
Publicat: 06/01/2021, 18:43
Actualizat: 06/01/2021, 21:26

Un german de 21 de ani și-a uitat geanta plin cu droguri în gara centrală din Essen, luni dimineață, și a sunat la Poliție, ca să își recupereze bagajul.

Tânărul a observat, după un timp, că nu mai are bagajul cu marfa asupra sa și a apelat la polițiști crezând că ofițerii îl vor recupera, după care i-l vor înapoia, potrivit Digi 24, care citează Suddeutsche Zeitung.

Însă, din motive de securitate, polițiștii au deschis rucsacul și au descoperit în el o cantitate importantă de marijuana și accesorii pentru consumul de droguri.

Când tânărul a ajuns la secție să-și recupereze rucsacul a fost informat că este cercetat penal pentru deținere de droguri.

Cantitate mare de droguri, descoperită ascunsă în mai multe cutii de pizza. Ce valoare are captura

Mai multe cutii de pizza pline cu droguri au fost depistate de polițiștii din Marea Britanie, înainte de Crăciun, într-o locuință a unor persoane suspectate că s-ar fi ocupat de traficul de stupefiante, notează BBC.

Potrivit presei britanice, drogurile sunt estimate la 500.000 de lire sterline fuseseră îndesate în 9 cutii de pizza. În fiecare dintre ele a fost găsit aproximativ un kilogram de droguri.

Captura, despre care se crede că este de cocaină și canabis, a fost descoperită în Hollingworth, un orășel din regiunea Greater Manchester.

Trei bărbați, cu vârste de 39, 20 și 19 ani, au fost arestați pentru posesie de droguri cu intenția de a le vinde.

Substanțele stupefiante fuseseră puse în mici pachețele imprimate, au adăugat polițiștii britanici.

Un fost guvernator al statului mexican Jalisco, cartelul drogurilor, a fost asasinat în toaleta unui restaurant. Locul crimei, curățat de personal

Aristóteles Sandoval, fost guvernator al statului mexican Jalisco, a fost asasinat, recent, în Puerto Vallarta.

Moartea sa a fost confirmată de actualul președinte de stat, Enrique Alfaro, pe rețelele sale sociale.

Politicianul se afla în Bar Distrito Cinco, situat pe bulevardul Francisco Medina Ascencio, când a fost atacat. A fost dus la spital, unde a murit.

Aristóteles Sandoval lua cina cu alte patru persoane când s-a ridicat de la masă pentru a merge la toaletă, unde a fost împușcat în spate.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult