Udrea, la Interviurile Gândul (4). „Eu sunt o persoană destul de credincioasă și cred că numai Dumnezeu a putut face să câștigăm”. Plus: informarea de la SRI în cazul Voicu

CP: Ieri, invocați divinitatea care a ferit țara de PSD la putere.

CP: Ieri, invocați divinitatea care a ferit țara dePSD la putere.
– Da. Eu sunt o persoană destul de credincioasă și cred că numaiDumnezeu a putut face ca, cu totă armata pe care o vedem cu toțiidupă ce reguli se ghida împotriva noastră și a candidatului, amreușit să câștigăm.

CP: Domnul Blaga, tot aici la Interviurile Gândul, ne-a dezvăluitcă domnul Emil Boc, atunci când l-a refuzat în două rânduri pedomnul Voicu, a primit o informare de la SRI în care erau aduse lacunoștință aceste probleme ale domnului Voicu. De ce nu a denunțatatunci, public, înțelegerea cu PSD-ul? Dacă dumneavoastră îmispuneți acum că e bine că Dumnezeu ne-a ferit de PSD la putere,atunci PSD era la putere după episodul Voicu, PSD a rămas laputere.
– Eu nu știu ce informare era. Eu nu eram printre cei care au fostinformați despre asta, dar știu ce a spus domnul Oprea când arefuzat să fie ministru. Că se fac presiuni asupra lui să punămafia la doi și-un sfert.

CP: Dumneavoastră, dacă erați în locul domnului Boc șiaflați ce se întâmplă, ați fi dat afară PSD-ul de la guvernare saunu?
– Nu spun nimic pentru că nu știu ce a primit domnul Boc.

CP: Nu trebuie să fim naivi și să credem că SRI faceinformări în care spune că cineva e de neîncredere. Trebuie săaducă argumente. Eu v-am întrebat ipotetic. Dacă ați fi fost înlocul domnului Boc, ați fi sacrificat guvernarea alături de PSD șiați fi scos PSD-ul de la putere?
– Nu. Nu arunci o guvernare în aer pentru că un om încalcă legea.Omul acela va fi anchetat, dar nu arunci o guvernare în aer.

CP: Dumneavoastră, acum, asta spuneți. Vă referiți laun partid întreg când invocați divinitatea.
– Nu. Eu spun că am avut norocul ca oamenii și sistemul pe care îlcoordona Voicu să nu ajungă la putere. Dacă se întâmpla lucrulacesta ne luam adio și de la democrație, și de la lege, și de latot. În orice caz, dacă afli că un om dintr-un partid are problemecu legea, conduce un sistem mafiot, lași instituțiile statuluisă-și facă datoria. Nu arunci o guvernare în aer. Oameni care maisunt pe lângă lege sunt și în alte partide.

RF: Ați vorbit vreodată cu domnulVoicu?
– Niciodată. Nu. Nu cred. Dar se putea întâmpla să mă întâlnesc.Este senator, se presupunea că este un cetățean respectabil. Seputea întâmpla lucrul acesta. Dar nu s-a întâmplat. Cred cănu.

CP: Judecătorii aceia sunt la fel de vinovați ca domnulVoicu?
– Nu am citit stenogramele, dar din ce am vzut prin ziare, sigur căsunt vinovați. Până la urmă, când există corupție, sunt și persoanecare se lasă corupte. Deci, sunt vinovați.

CP: A încercat cineva, de când sunteți oficial înstatul român, să vă folosească într-o astfel de acțiune de traficde influență?
-Niciodată.

CP: Nu v-a propus nimeni să luațișpagă?
– Niciodată. În funcția de oficial al statului român, niciodată.Chiar am făcut o glumă. De când am anunțat că nu mai sunt de acordca în ministerul meu să se mai plătească acte adiționale, nu maisunt de acord să primesc, să lucrez cu firme care vin săcontracteze doar pentru a lua avansul și apoi dispar, contestălicitația doar pentru a șantaja câștigătorii. Din acel moment,chiar cineva spunea că e tipul de măsură care mă va face foarteantipatică pentru cei care se simt afectați.

CP: Domnul Berceanu nu era de acord cu ce propuneațidumneavoastră.
– Eu dispun la ministerul meu. La ministerul domnului Berceanudispune domnul Berceanu. Am dat un ordin de ministru prin carelucrurile acestea să se respecte. Nu a îndrăznit nimeni, de cândsunt ministru, vreo combinație, vreo înțelegere.

Citește și

EXCLUSIV Elena Udrea, la InterviurileGândul: Cine este adevăratul urmaș al luiTraian

Udrea, la Interviurile Gândul (2).”Vin tot felul de pile să le angajez la minister. De la oameni caremă așteaptă la poartă, până lacolegi”

Udrea, la Interviurile Gândul (3). „Nuștiu ce rată am la credit. Eu mai mult las lucrurile astea pe seamasoțului. Încerc să vând din proprietăți ca să pot să achit acestcredit”

Udrea, la Interviurile Gândul (5).”Dictatura luminată înseamnă dictatura legii. E un stat care arenevoie să fie întărit”

Udrea, la Interviurile Gândul (6).”Singura autostradă care s-a construit i se datorează domnuluiTraian Băsescu. Ce-i cere luiBerceanu”

Elena Udrea la videochatul Gândul:Femeile au nevoie de mai mult respect, nu sunt pentru legalizareaprostituției

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Cea mai scumpă mașină din lume. De ce a fost vândută cu 16,7 milioane euro
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Insulele italiene, locuri de „pelerinaj sexual”. Care sunt cele mai vizitate
Gina Pistol, OUT de la emisiune! Șefii de la Antena 1 au luat această decizie...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
ALARMANT! În plină pandemie Rusia a INSTALAT ceva în apropiere de ROMÂNIA. Cât de mare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Toți cei care au WhatsApp trebuie să afle: schimbarea fără precedent se întâmplă acum
Bonus de coronavirus: 2000 DE LEI LUNAR! Cine sunt românii care vor încasa acești bani
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
Loredana Groza, show pe internet cu posteriorul la vedere în timpul masajului! FOTO
Inchide