Diana Bahrin
07.04.2016
Magazin

4 lucruri pe care să nu le faci când te îndrăgostești

4 lucruri pe care să nu le faci când te îndrăgostești
Momentul în care începi să te îndrăgostești este minunat, lumea pare mai frumoasă, însă aceasta este și o perioadă care implică tot felul de compromisuri. Fără a-ți da seama, poți ajunge să pierzi din vedere nevoile și obiectivele proprii.

O nouă relație amoroasă provoacă, în medie, pierderea a doi dintre prietenii apropiați, atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților, arată un studiu britanic.

Coordonat de profesorul Robin Dunbar, de la Universitatea Oxford (Marea Britanie), studiul a arătat faptul că mai întâi un bun prieten este „sacrificat” pentru a face loc noului partener de viață, iar apoi un al doilea prieten este „pierdut”, din cauza unei perioade prea lungi de timp în care acesta va fi neglijat.

Aceste patru sfaturi ar trebui să te ajute să nu pierzi din vedere ceea ce este important pentru tine, fără a face această experiență mai puțin frumoasă:

Nu uita de prieteni

Oricât de mult ți-ar plăcea să îți petreci fiecare secundă alături de persoana dragă, este important să nu uiți nici de prietenii care ți-au fost alături în cele mai bune, dar și în cele mai rele momente, și să nu îi faci să se simtă neglijați. 

Nu îți cheltui toți banii

Cu toate că ai putea fi tentat să îți cumperi cât mai multe haine noi în care să arăți cât mai bine, însă golirea portofelului nu este neapărat ideea cea mai bună. Moderația este mereu cea mai bună soluție.

Nu îți neglija locul de muncă

Mahmurelile sau întârzierile la locul de muncă nu sunt privite cu ochi buni și pot avea un impact negativ asupra carierei tale. Sentimentul de fluturi în stomac se diminuează în timp, însă salariul trebuie să rămână o constantă în viața ta. Mai puțin dacă ești miliardar.

Nu petrece prea mult timp pe rețelele sociale

Verificarea constantă a conturilor de pe rețelele sociale pentru a vedea ce mai face celălalt nu este o idee deloc bună. Acest lucru înseamnă doar timp pierdut, care nu îți aduce niciun beneficiu, scrie Vogue.

Inchide