Actrița Tori Spelling are probleme financiare majore

Actrița Tori Spelling are probleme financiare majore
Publicat: 25/10/2013, 21:38
Actualizat: 28/07/2014, 20:37

Actrița americană Tori Spelling a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei People, că are probleme financiare majore și că familia sa a adoptat un stil de viață modest, informează huffingtonpost.com.

Totodată, actrița a spus că, din cauza acestor dificultăți financiare, este nevoită să își alcătuiască în fiecare lună un buget al cheltuielilor și veniturilor.

Deși familia ei este celebră pentru luxosul conac „The Manor”, care valorează 50 milioane de dolari, familia lui Tori locuiește în prezent într-o casă închiriată în San Fernando Valley. Actrița spune că nu și-a mai cumpărat o poșetă de mulți ani, copiii ei poartă haine vechi, iar soțul ei, Dean McDermott, nu își permite din punct de vedere financiar să își facă operația de vasectomie pe care și-o dorește de mai multă vreme.

„Cu toții ne reevaluăm obiectivele. Asta e un lucru de valoare”, a spus actrița. Deși spune că este departe de a fi falită, Tori Spelling a adăugat: „Suntem în industria de divertisment, iar lucrurile se schimbă de la un an la altul. Nu avem un serial în care să jucăm acum, așadar, va trebui să fim mai restrictivi în privința cheltuielilor, la fel ca orice persoană care nu are un loc de muncă stabil în această perioadă”.

„Nu mi-am mai cumpărat o poșetă de trei ani, dar nu mă deranjează. Mă gândesc la acea fată care își făcea cumpărăturile de la Gucci, pe vremea când aveam 20 de ani, însă nu mai găsesc nicio legătură cu ea. Nu-mi vine să cred că pe atunci credeam că acele lucruri erau importante”, a declarat aceasta.

Tori Spelling, una dintre vedetele serialului „Beverly Hills 90210”, a făcut mai multe dezvăluiri despre aceste probleme financiare în noul ei volum de memorii, „Spelling It Like It Is”, care a fost lansat pe 22 octombrie.

„Nu e niciun mister că am probleme financiare”, a declarat Tori, care are patru copii, într-un pasaj din acest volum, obținut de RadarOnline.com. „Am crescut bogată, mai bogată decât în cele mai fanteziste vise pe care le poate avea cineva. Nu am cunoscut nimic altceva. Chiar și acum, când încerc să adopt un stil de viață mai simplu, îmi vine greu să mă despart de preferința mea pentru lucrurile scumpe. Chiar dacă preferințele mele nu mai sunt fanteziste, ele sunt în continuare costisitoare. M-am mutat în altă locuință pentru a-mi simplifica viața, dar am pierdut aproape un milion de dolari pe parcursul acestui proces”.

„Circumstanțele familiale s-au schimbat”, a dezvăluit Tori Spelling în noua ei carte. După ce reality show-ul în care juca alături de familia sa, „Tori & Dean”, nu a mai fost prelungit de postul Oxygen, după mai multe probleme medicale provocate de sarcină și după numeroasele schimbări de locuințe, Teri a fost nevoită să își reducă cheltuielile. A refuzat să ceară bani de la mama ei, Candy, deoarece încă nu i-a achitat acesteia o datorie mai veche, iar ea este „prea mândră” pentru a accepta încă o dată un ajutor financiar.

Neînțelegerile dintre Tori și mama ei durează de mulți ani. În 2006, după moartea tatălui ei, mogulul din televiziunea americană Aaron Speeling, Candy i-a alocat fiicei sale doar 800.000 de dolari din averea familiei, evaluată la 500 milioane de dolari. În mai, Candy a fost la un pas de a fi evacuată din apartamentul ei din hotelul Carlyle din Beverly Hills.

Tori Spelling, în vârstă de 40 de ani, urmează să revină pe micul ecran în primăvara anului 2014 cu un nou reality show, „Tori & Dean: Cabin Fever”.

Tori Spelling, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune, precum „Co-Ed Call Girl”, și a fost protagonista unor reality show-uri, precum „Tori & Dean: Inn Love”. Din 2006 este căsătorită cu actorul Dean McDermott și au împreună patru copii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Medicul Tudor Ciuhodaru, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Prognosticul este rezervat' 😢
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
SECRETE din viața intimă a unei vedete celebre, s-a iubit și cu femei: „Le-am oferit...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
NOILE NORME pentru posesorii de autovehicule. S-A ANUNȚAT clar de când devin obligatorii
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Horoscop zilnic, 2 mai 2024: Berbecii primesc propuneri interesante de colaborare. Scorpionii vor lua o...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce sfaturi a dat un preot creat cu Inteligență Artificială?