,,Am fost violată de peste 1.700 de ori”. Detaliile cutremurătoare ale unui caz despre care poliția a aflat după 50 de ani

,,Am fost violată de peste 1.700 de ori. Detaliile cutremurătoare ale unui caz despre care poliția a aflat după 50 de ani
Publicat: 16/08/2017, 09:03

„Am fost violată de foarte multe ori. Nu am cicatrici pentru a arăta de câte ori am fost abuzată”, a spus femeia. „Am fost prima dată dusă într-un cerc de pedofili când aveam șase ani de către o femeie care a lucrat ca menajeră pentru mama mea. Ea și soțul ei m-au luat la ei un weekend pentru a avea grijă de mine, însă bțărbatul m-a dus într-un cerc de pedofili. Mai târziu, și mama mea s-a implicat și a început să mă ducă în asemenea locuri. Mama nu a fost niciodată mamă. Era o femeie foarte bolnavă și o psihopată”, povesteșteAnneke Lucas.

În jurul celei de-a șasea aniversări, belgianca a fost dusă pentru prima dată la o orgie, într-un castel. Ea a fost folosită pentru un ritual S&M, i s-a legată la gât o zgardă de câine și a fost obligată să mănânce fecale umane. „După aceea, am fost lăsată acolo ca un obiect rupt, m-am simțit atât de umilită”, a spus ea. „Era o mulțime de alcool și droguri. Copiii erau o marfă, cea mai mare și mai apreciată marfă și folosită pentru sex. Nici un copil nu merită să treacă prin ceea ce am trecut eu.”

Copiii erau speriați, iar membrii rețelei i-au ucis pe cei care amenințau că vor merge la poliție. „A trebuit să o fac pentru că a existat întotdeauna amenințarea de a fi ucisă”, povestește femeia. ,,Băieții au fost mai frecvent torturați, dar fetele au fost ucise.”

Ea a precizat că era un copil timid, cu foarte puțini prieteni la școală, iar acasă nimeni nu avea grijă de dânsa. „Am primit mai multă atenție în rețea”. Anneke Lucas spune că a început să se simtă bine atunci când era privită ca fiind perfectă, senzuală, de oameni puternici cu standarde înalte și cu gust. ,,Acesta a fost singurul lucru pozitiv în viața mea și m-am agățat de el ca singura mea plută de a mă împiedica să mă înec într-o mare de rușine”.

La vârsta de 11 ani, după ce a petrecut cinci ani și jumătate în interiorul cercului de aristocrați și sex continuu, rețeaua a hotărât că nu mai este de nici un folos și trebuie să fie ucisă. „Am fost legată de o buturugă de măcelar care era negru din cauza sângelui copiilor care veniseră înaintea mea”. Ea a fost arsă cu țigara, iar tortura a durat câteva ore. Cu toate acestea, femeia a fost salvată când unul dintre agresorii ei a făcut o înțelegere cu politicianul care conducea rețeaua pedofilă în timp ce era torturată. Bărbații au făcut o înțelegere în care el ar lucra pentru politician, iar în schimb, ea să fie cruțată.

,,Omul care m-a torturat nu era nimeni altul decat Marc Dutroux. Se considera că el a pus bazele rețelei de pedofilie. Deși au făcut mulți parte din această rețea, doar Dutroux a primit sentința cu închisoare pe viața, 8 ani mai tarziu”.

Lucas s-a mutat singură, înainte de a părăsi Belgia în anii 1980 și a plecat spre Londra, Paris și LA și a ajuns să se stabilească în New York.

În prezent, femeia de origine belgiană are o fetiță în vârstă de 15 ani și este instructor de yoga. Ea desfășoară acum 30 de programe de yoga în fiecare săptămână în diferite închisori care se concentrează pe vindecare. „A fost un proces de vindecare de 30 de ani, iar organizarea yoga la închisoare este punctul culminant al călătoriei mele vindecătoare, împărtășind modalitățile de vindecare cu cei traumatizați prin încarcerare. Este o muncă plină de satisfacții. Mi-am petrecut viața de adult încercând să vindec rănile adânci ale trecutului”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Federale din Belgia a refuzat să comenteze afirmațiile femeii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Suedia a adoptat o lege prin care este redusă vârsta de schimbare a sexului