• Publicat:
Magazin

Am râs foarte mult! FELI, despre filmările la comedia „OH, RAMONA!”

Am râs foarte mult! FELI, despre filmările la comedia „OH, RAMONA!”
"Oh, Ramona!" Feli, dialog în direct cu vloggerița Mimi: "Am râs foarte mult la filmări!" Vezi cu ce personaje surprinzătoare crede că seamănă cântăreața, care are rol de polițist

„Am râs foarte mult!” și-a amintit cântăreața Feli, într-un dialog live cu vloggerița Mimi, despre noua comedie „Oh, Ramona!„.

„Țin minte că eram cu telefonul în brațe ca să nu uit replicile. Eu cred că am un accent foarte bun în limba engleză, dar la filmare mi se împleticea limba,” a recunoscut Feli povestind despre provocările pe care i le-a adus filmările cu regizorul Cristina Jacob.

„Am filmat cu noaptea-n cap, cu o echipă extraordinar de profi, în ochii mei, dacă vrei, foarte serioasă. Eu fiind la a doua experiență de rol scurt. Și cu Smiley, care este producător, manager, mentor, prieten și așa mai departe, în rol de polițist. A fost ceva fantastic.(…) Eu fiind artist în muzică, nu eram obișnuită. Am vrut, din prima, să fiu pe placul tuturor și a fost destul de greu să mă pornesc, dar Cristina e foarte cool și foarte deschisă și foarte răbdătoare – din ce am văzut – și cred că, datorită felului în care s-a comportat și cum s-a purtat cu mine, zic eu că mi-a ieșit rolul,” spune interpreta.

„Spre sfârșitul filmării am simțit că m-am dezghețat. E ca după un concert. Când se termină ești mai dezghețat și mai pregătit.(…) E o amintire foarte plăcută dimineața mea de filmare pentru acest film,” a spus cântăreața.

Ea se regăsește în ambele personaje feminine din film, ba chiar crede că are ceva și din… Andrei, personaj despre care crede că are o energie „foarte faină”.

Discuția în direct a făcut-o să își amintească o despărțire în care „am fost o lașă, cea mai! Am inventat o poveste din care reieșea că el e vinovat. După nouă ani de zile, ne-am regăsit pe Facebook și îmi zice că îi pare rău, că știe cât de mult m-a făcut să sufere…” a povestit Feli.

„Eram populară în școală pentru că eram solista școlii. Așa de tare mi-am luat-o în cap că am ajuns vocea a treia de unde nici nu mă auzeai”, a mărturisit cântăreața despre adolescența ei.

„Mai mult decât în film, cred că mi-ar place să joc în seriale„, spune interpreta piesei „Vals”, care se regăsește pe coloana sonoră a filmului.

„Cred că eu, în trafic, ca om, nu ca polițist, pentru că nu am carnet de conducere, aș fi un dezastru,” a recunoscut Feli, care joacă rolul unei polițiste în „Oh, Ramona!”.

„Eu sunt ardeleanul tipic. M-am născut la Sebeș și acolo toată lumea e mai răbdătoare, mai calmă. De-asta nu înțeleg eu traficul din București.”

„Abia aștept să să merg să văd filmul”, a spus Feli care a dezvăluit că lansarea comediei „Oh, Ramona!” o să fie pentru ea în programul Zilei Îndrăgostiților.

„La multe cinematografe au fost puse în vânzare bilete și pentru data de 13 septembrie, cu o zi înaintea premierei oficiale”, a spus Mimi.

Feli, pe numele întreg Felicia Donose, are 32 de ani și s-a născut la Sebeș. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog și este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să își continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, și-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonați.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

„Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată și apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză și era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenții cărora ne adresăm sunt obișnuiți să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenței și mi s-a părut că pot să spun mai ușor poveștile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia „Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

 

Inchide