Britney Spears ar putea cânta la gala Super Bowl 2016

Britney Spears ar putea cânta la gala Super Bowl 2016
Publicat: 13/03/2015, 11:03
Actualizat: 13/03/2015, 13:04

Deși a trecut abia o lună de la gala Super Bowl 2015, zvonurile au început deja să circule în legătură cu numele artistului care va fi invitat să cânte în cadrul galei de anul viitor. Numeroase zvonuri din presa americană par să indice faptul că acel artist va fi Britney Spears, iar cântăreața s-ar afla deja în negocieri avansate cu reprezentanții Ligii naționale de fotbal american (National Football League/ NFL) pentru a discuta despre această colaborare și pentru a pune la punct ultimele detalii.

O sursă din anturajul cântăreței Britney Spears a dezvăluit pentru tabloidul National Enquirer faptul că artista crede că a sosit timpul să își facă o revenire spectaculoasă în industria muzicală, după ce a susținut o serie de concerte la Las Vegas care s-au bucurat de mare succes.

„E gata să înceapă un proiect deosebit de important. Va cânta în mod sigur în pauza galei Super Bowl de anul viitor. Detaliile nu au fost puse deocamdată la punct, dar acel contract va fi unul uriaș”, a adăugat aceeași sursă.

Britney Spears are deja experiență în acest domeniu, întrucât a susținut deja un concert în pauza galei Super Bowl, în anul 2001, când a cântat alături de alți artiști de seamă invitați să participe la acel show – trupa Aerosmith, grupul NSYNC, rapperul Nelly și cântăreața Mary J. Blige.

Anul viitor va fi cea de-a 50-a ediție a galei Super Bowl, iar presa americană afirmă că NFL are tot dreptul să marcheze această cifră specială printr-o planificare riguroasă a evenimentului. Aceeași sursă din anturajul cântăreței Britney Spears spune că artista americană ar putea fi însoțită pe scenă de alți artiști celebri – printre care ar putea să se afle și Miley Cyrus, întrucât cele două cântărețe colaborează cu aceeași echipă managerială.

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cântărețe pop ale anilor ’90, a susținut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public și criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunțat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas – denumită „Britney: Piece Of Me” – până în anul 2017.

În prezent, cântăreața americană se află într-o scurtă pauză de concerte și a fost fotografiată în compania fostului ei soț Kevin Federline și a fiilor lor Jayden și Preston. De asemenea, relația ei cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol, în vârstă de 32 de ani, pare să fie una fericită, iar cântăreața le-ar fi mărturisit prietenilor apropiați că i-ar plăcea să se căsătorească din nou.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreața a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston și Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reușit să își reabiliteze imaginea și să își relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008. Spears a obținut și o apariție specială în serialul de comedie „Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreața și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Femme Fatale”, din care single-ul „Hold It Against Me” a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreței, intitulat „Britney Jean”, al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 și conține piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. și sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”