BROMANCE la Hollywood. Matt Damon va fi MEREU ACOLO pentru Ben Affleck, care se internează iar la dezalcoolizare. Prietenia lor durează de 35 DE ANI

BROMANCE la Hollywood. Matt Damon va fi MEREU ACOLO pentru Ben Affleck, care se internează iar la dezalcoolizare. Prietenia lor durează de 35 DE ANI
Publicat: 30/08/2018, 10:05

Matt și Ben sunt prieteni de 35 de ani și au crescut împreună. Mai mult, cele două staruri au primit premiul Oscar pentru scenariul filmului Good Will Hunting (1997), scrie mirror.co.uk.

Actorul principal din Identitatea lui Bourne a declarat că va fi MEREU acolo pentru Ben. „Sunt prieteni de ani de zile”, a spus o sursă apropiată anturajului celor doi. „Să ne aducem aminte că amândoi au familii și cariere de care trebuie să se ocupe”.

În 2012, Ben Affleck a declarat că Matt l-a ajutat să treacă prin unele din cele mai grele momente. „Am avut prieteni buni. L-am avut pe Matt Damon, pe fratele meu (Casey Affleck) și mai mulți prieteni cu care am crescut și care m-au susținut”, a povestit actorul din Batman.

foto: Ben Affleck / Instagram

Ben Affleck, care are în palmares două premii Oscar, va sta pe o perioadă nedeterminată într-o clinică de dezalcoolizare din Malibu, după ce fosta lui soție, actrița Jennifer Gartner, a intervenit săptămâna trecută în ajutorul lui.

Potrivit unor informații, actorul de 46 de ani a băut SINGUR alcool timp de mai multe zile, până când Gartner l-a dus la clinică. Sursa citată adaugă că Affleck a început să mănânce și chiar să se spele foarte rar. „Era într-o formă proastă. Nu mâncase, nu se spălase. Nu a fost nevoie să-l convingă prea mult”. „A vrut să meargă, a cooperat. A știut că are nevoie de ajutor și l-a cerut. Ben a intrat într-un tunel întunecat, foarte întunecat, înainte să ceară ajutor”.

Acesta a intrat prima dată într-o clinică pentru alcoolici în 2001, apoi din nou după decernarea Oscarurilor. „Vreau ca și copiii mei să știe că nu este rușine să ceri ajutor, când ai nevoie și să fii o sursă de putere pentru oricine are nevoie de susținere, dar se teme să facă primul pas”, a scris Ben Affleck pe Facebook, după ce a ieșit din clinica de dezalcoolizare.

Actorul Ben Affleck a obținut premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu în 1998, pentru Good Will Hunting (1997), alături de bunul său prieten, Matt Damon.

Affleck a câștigat al doilea Oscar în 2013, pentru Argo (2012), desemnat drept cel mai bun film.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase