Care este semnul după care pot fi depistați oamenii inteligenți

 Care este semnul după care pot fi depistați oamenii inteligenți
Publicat: 10/05/2017, 15:02
Actualizat: 01/10/2018, 17:45

Conform unui studio NCBI, oamenii inteligenți au tendința de a se asocia doar cu câteva persoane și încearcă să interacționeaze cât mai puțin. În general, satisfacția lor crește atunci când și ajung să respecte această strategie de viață.

În opinia cercetătorilor Satoshi Kanazawa și Norman Li, cei care caută fericirea în locuri izolate o pot și găsi, asta dacă au o inteligenție peste medie. După mai multe studii, specialiștii cred că oamenii pot avea o viață fericită în zone mai puțin populate. Ei au constatat că starea de beatitudine crește atunci când interacționăm cu persoanele iubite, în comparație cu momentele pe care le petrecem în comparația străinilor sau a cunoștințelor, care nu ne aduc prea multe satisfacții. În mod surprinzător, toți participanții la studiu, cu excepția unui singur grup, au manifestat un nivel mai mare de fericire atunci când au avut interacțiuni sociale frecvente. La ceilalți, efectul a fost total opus.

Carol Graham a studiat efectele fericirii și aexplicat acest proces într-un articol.„Descoperirile sugerează că oamenii inteligenți nu își petrec timpul socializând, pentru că au multe obiective pe termen lung de atins. Cu alte cuvinte, tocilarul, care spune că are lucruri mai bune de făcut decât săstea cu prietenii, strigă, de fapt, adevărul.

Cu alte cuvinte, data viitoare, când veți alege să stați acasă, nu să mergeți la club, vă puteți simți un om inteligent.