• Publicat:
Internațional

Caz revoltător: Nu pleci până nu plătești. Ce metodă îngrozitoare se implementează într-un restaurant pentru a se achita nota de plată – FOTO

Recent, au devenit virale pe rețelele de socializare poze cu un emigrant din Venezuela care a fost legat de scaun într-un restaurant din Peru de către personalul restaurantului pentru a fi siguri că acesta își va plăti consumația.

Pozele în care erau surprinse momentele șocante au devenit virale ma i întâi pe Twitter, fiind postate de un jurnalist din Venezuela, Luis Martinez, care lucrează pentru publicația La Patilla.

În prezent, pozele sunt încă accesibile pe site-ul publicației, însă au fost șterse de pe profilul de Twitter al jurnalistului.

Se pare că Luis a obținut pozele de la un țăran care a emigrat în Peru din cauza situației politice și civice din Venezuela.

Totuși, într-una dintre postările șterse de pe contul de socializare al jurnalistului, acesta scrisese că bărbatul persecutat de personalul restaurantului își făcuse pozele singur, dar că a vrut să aibă fața blurată pentru a nu suferi repercursiuni în Peru.

Publicația La Patilla descrie fotografiile drept dovezi ale xenofobiei și ale discriminării împotriva emigranților din Venezuela care și-au părăsit țara din cauza condițiilor și s-au mutat în țări precum Columbia, Brazilia și Peru.

Aparent, în acest caz, proprietarul restaurantului a vrut să se asigure că bărbatul va plăti ceea ce consumă, astfel l-a legat de scaun până a achitat nota de plată.

Totuși, pozele au stârnit tot felul de controverse în mediul online, unii susținând că nimeni nu ar fi rămas în restaurant ca să fie tratat așa și că probabil pozele sunt regizate, acuzând publicația că distribuie știri false doar pentru popularitate.

Însă, într-una dintre postările șterse de căte jurnalist, Luis menționa că bărbaul abuzat nu știa că va fi legatcu lanțuri decât atunci când cineva din restaurant a apărut din senin cu un asemenea obiect chiar lângă el.

Ceea ce rămâne încă suspect este faptul că jurnalistul a șters postările de pe contul lui de socializare, relatează Oddity Central. 

Foto: La Patilla

 

 

×
Inchide