Cazul emoționant al eroului de 10 ani: Deși avea răni fatale, băiețelul a făcut tot ce a putut pentru a proteja o fetiță de 8 ani – FOTO

Cazul emoționant al eroului de 10 ani: Deși avea răni fatale, băiețelul a făcut tot ce a putut pentru a proteja o fetiță de 8 ani - FOTO
Publicat: 20/06/2019, 22:28
Un erou în vârstă de doar 10 ani a încercat să o protejeze pe fetiță, deși acesta fusese înjunghiat de mai multe ori chiar de propriul lui tată.

Andrew Morris, în vârstă 39 de ani, a recunoscut că l-a înjunghiat pe băiat de 6 ori într-un apartament din Coupar Angus, Scoția.

Kane s-a păbușit în fața ușii și a murit 90 de minute mai târziu, relatează Daily Record.

Fetița prezenta răni prin înjunghiere la nivelul abdomenului și al membrelor, dar avea și un plămân perforat, însă a început să se recupereze după 4 săptămâni petrecute în spital.

Foto: Polițiștii depun flori în locul unde a avut loc odioasa crimă / Daily Record

Judecătorul Lord Mulholland a spus ieri la Înalta Curte din Glasgow: „Mi se pare că băiatul a dat dovadă de curaj și sacrificiu. În loc să e gândească la el, grijile lui s-au îndreptat spre fetița de 8 ani”.

Potrivit Scottish Sun, mama lui Kane, Laura Ann Gillie, în vârtă de 38 de ani, a mărturisit că: „În ochii mei, Kane s-a dovedit a fi cea mai curajoasă persoană pe care o cunosc – și-a sacrificat propria viață. De la noaptea aceea teribilă simt furie, ură și dezgust pe care nu le credeam posibile, dar sunt îndreptate în mare parte spre mine pentru că am eșuat în a-mi apăra copilul. Voi lucra neîncetat pentru a-i păstra amintirea vie”.

Bărbatul și-a recunoscut faptele și așteaptă să fie judecat.

Foto: Mirror