• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Ce a răspuns INNA când a fost întrebată dacă participă la EUROVISION 2012

Ce a răspuns INNA când a fost întrebată dacă participă la EUROVISION 2012
TVR i-a făcut Innei, prin vocea lui Dan Manoliu, redactorul-șef al Redacției Divertisment, propunerea de a se înscrie la preselecțiile pentru concursul Eurovision 2012.

TVR i-a făcut Innei, prin vocea lui Dan Manoliu, redactorul-șef al Redacției Divertisment, propunerea de a se înscrie în preselecțiile pentru concursul Eurovision 2012, însă artista a refuzat din cauza programului încărcat.

„Inna a luat foarte în serios această propunere, însă ea nu se va putea materializa, având în vedere concertele, înregistrările, evenimentele din țară și din afară pe care Inna le-a semnat deja”, a declarat, pentru gândul, managerul Roton, Cătălin Muraru.

El a spus că angajamentele deja semnate vor fi respectate, chiar dacă participarea la Eurovision i-ar fi putut aduce Innei un capital de imagine mai mare. „Dacă avem deja un contract semnat la Roșiori și ne cheamă cineva la Berlin, mergem la Roșiori”, a precizat Cătălin Muraru, pentru gândul.

Managerul Roton nu a exclus, însă, o participare a Innei la Eurovision în 2013. „Să vedem dacă se discută mai din timp, dacă TVR va mai fi interesat. Oricum, trebuie văzut cum evoluează proiectul Inna până atunci”, a mai precizat Muraru, pentru gândul.

TVR, buget de 200.000 de euro pentru participarea României la Eurovision

Alexandru Lăzescu, președinte-director general al TVR, a dezmințit speculațiile referitoare la absența României de la Eurovision 2012, apărute după ce Sorin Burtea, reprezentantul salariaților SRTV în CA al TVR, a declarat că televiziunea publică se confruntă cu „probleme mult mai grave legate de lefuri decât un festival”.

„E o speculație. Întotdeauna apar discuții dacă e oportun sau nu să organizăm, dar decizia este de face (preselecția pentru concurs – n.r.). Mergem obișnuit, pe programul pe care îl avem. Sper să nu intervină nimic”, a declarat Lăzescu pentru gândul.

TVR a stabilit un buget de circa 200.000 de euro pentru participarea României la Eurovision 2012, suma urmând să fie supusă aprobării membrilor Consiliului de Administrație al Televiziunii Române, care se vor întâlni în ședință în jur de 20 ianuarie, au declarat pentru Mediafax surse din TVR.

Dan Manoliu, redactorul-șef al Redacției Divertisment din TVR, a fost desemnat, încă de anul trecut, să se ocupe de organizarea participării României la ediția din 2012 a concursului Eurovision, care se va desfășura pe 22, 24 și 26 mai, în orașul Baku (Azerbaijan).

 

Inchide