Cine l-a ucis pe Răzvan Ciobanu? Noi dezvăluiri în cazul morții celebrului designer de modă: „Cineva s-a folosit de el…Este autorul moral”

Redactor:
Gandul
Cine l-a ucis pe Răzvan Ciobanu? Noi dezvăluiri în cazul morții celebrului designer de modă: „Cineva s-a folosit de el…Este autorul moral”
Răzvan Ciobanu a murit în luna aprilie, în a doua zi de Paști, într-un cumplit accident rutier. Cauzele decesului au fost însă puse sub semnul întrebării, nu o dată, ci de nenumărate ori. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este „Cine l-a ucis pe Ciobanu?"

Laura Vicol, amica de suflet a lui Răzvan Ciobanu, a vorbit recent despre o persoană apropiată de creatorul de modă, care l-ar fi manipulat și ar fi devenit, implicit, autorul moral al morții lui.

„Este autorul moral”

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viața lui. Este o persoană nou intrată în viața lui, a intrat în viața lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat. Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracțiune. (n.red. – a făcut accident din cauza lui?  Nu, exclus, Doamne ferește! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat și nu fac speculații, nu vorbesc decât pe probe și atât. A fost forțat să plece la mare. S-a întors pentru că el și-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru spynews.ro.

„Voi face toate detalii publice!”

„Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice în momentul în care voi avea soluția finală. S-a speculat foarte mult în dosar, asta pentru că nicio informație nu a ieșit de acolo. Le voi spune pe toate, în cele mai mici detalii pentru că Răzvan merită să se știe absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred că în maximum două săptămâni o să avem o soluție în dosar!”, a mai spus Laura Vicol, avocata lui răzvan Ciobanu și a părinților acestuia, informează wowbiz.ro.

Inchide